Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK SAMSUNG GALAXY NOTE 4 Satın Al 22 Mayıs 2015 18:47 1 1 ALINIK SAMSUNG GALAXY NOTE 4 Arkadaşlar merhaba. Bursa'da yaşıyorum Türkiye'den alınan ve garantisi devam eden, kırığı çıkığı olmayan bir 'beyaz' samsung note 4 almak istiyorum. Bursa'dan elden önceliklidir. Ama İstanbul Eskişehir Mersin Diyarbakır gibi bazı şehirlerden de arkadaş aracılığı ile alım yapılabilir. Elimde bir adet Apple iPod Touch 5 var. Fotoğraf koyulabiliyorsa onu da koyarım. Faturası kaybolmuş olsa da Şubat 2016'ya kadar garantisi devam eden Türkiye'den alınmış bir cihaz. 32 Gb mavi modeldir ve kamerası olan sürümdendir. Kutusu ve kulaklığı bulunmakta, tüm kutu içeriği durmakta orijinal şarj kablosu orijinaldir. Şuan sitede benzer kalitede ve durumdaki cihazlar 450-550 arasına satılıyor. Bu cihazın üzerine para koyarak bir cihaz almak istiyorum. Bendeki cihazın hiç ama hiçbir problemi yok hep jelatinle kullanıldı en ufak minicik bir çiziği bile yok. Bu cihazın üzerine maksimum 1100 TL koyarak bir Note 4 alabilirim. Eğer bunu düşünen varsa ulaşabilirse sevinirim. Ve lütfen, kimse kimseye zorla birşey satmıyor. Elimdeki cihaz budur. Foto koymayı denicem olmazsa, bana whatsapp den yazarsanız fotolarını atmaya çalışırım. Ve lütfen Beyaz Samsung Galaxy Note 4 dışında bir cihaz önermeyin. Önceliğim kesinlikle beyaz ama malum durumda takas düşündüğm için eğer siyah cihazı olan varsa bu da kabuldur. Ve önceliğim Bursa'da elden alışveriştir, ama yine diyorum bazı illerde arkadaş aracılığıyla da olabilir. Not: Bu arada cihazda JB vardır bu şekilde Whatsapp kurdum, cihaz tamamen orijinaldir, JB sayesinde Cydia ile Whatsapp kurdum. Normalde Whatsapp yüklenmiyor ekleyeyim de. Lütfen başka cihaz önermeyin. Sadece Note 4. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Mayıs 2016 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK SAMSUNG GALAXY NOTE 4