Şimdi Ara

Alınık ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 - 150 TL arası spdif girişi olan 2+1 veya 5+1 ses sistemi arıyorum. Çok devasa bişeye gerek yok, çok dandik de olmasın.
    Ben televizyon yerine eski bir monitör kullanıyorum. Bi kampanya dolayısıyla dsmarta geçtim. Ses sistemim çalışmıyor. Digital to analog Adaptör felan almam lazım. O da nerdeyse 100 TL. Bari televizyon alana kadar idarelik bir sistem alayım diyorum. Görüntü süper ses yok :)
    Sıfır kampanya felan denk gelirse link de atabilirsiniz

Tekliflerinizi bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ne sıkıntılı bişey bu spdif denen şey. Yok mu kardeşim bi cevap? Bari bi tavsiye felan yazın. Z5500 var biliyorum ama 700 TL. Ona o parayı vereceğime gider televizyon alırım daha iyi. Yok mu şöyle iyi fiyatlı bir tavsiye?
    Hadi arkadaşlar pamuk eller klavyelere

• O fiyat aralığında alabileceğin tek sistem Microlab M-910 2+1 çok kaliteli bir sistem değil..hatta tavsiye etmem
    yada dediğin gibi bir dönüşütürücü albilirsin burada bakarsan 100tl civarında Çinden alırsanda 80tl civarında bulabilirsin 1 ay sürer gelmesi

Sana tavsiyem bence tv için kullanacaksan derin bassları olan kaliteli bir 2+1 sistem al sonrada kullanırsın elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaNamik

O fiyat aralığında alabileceğin tek sistem Microlab M-910 2+1 çok kaliteli bir sistem değil..hatta tavsiye etmem
    yada dediğin gibi bir dönüşütürücü albilirsin burada bakarsan 100tl civarında Çinden alırsanda 80tl civarında bulabilirsin 1 ay sürer gelmesi

Sana tavsiyem bence tv için kullanacaksan derin bassları olan kaliteli bir 2+1 sistem al sonrada kullanırsın elbet

Bende mikado'nun dandik bir 5+1'i var. O kadar da ses çıkarmaz mı bu melet? Zaten öyle çok kalite felan aramıyorum. Alınca kaliteli bir televizyon almayı düşünüyorum ama şu anda işim, gücüm harcayacak param da yok.
    Bu mikrolab benim spdif işimi halleder değil mi? Okeylersen gittigidiyorda 160 TL'ye buldum, çakacam :)

• Valla hocam beklentin düşük sanırım karşılar, ancak ileride TV alacaksan 100tl daha koy iyi bir sistem al. İlerde TV alınca tv nin 3,5mm jack çıkışından bağlarsın 2+1 e filmler vs çok tatlı olur. Kanaatim filmlerde alt frekans, bass sesleri önemli. Bundan derin bir bass bekleme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaNamik

Valla hocam beklentin düşük sanırım karşılar, ancak ileride TV alacaksan 100tl daha koy iyi bir sistem al. İlerde TV alınca tv nin 3,5mm jack çıkışından bağlarsın 2+1 e filmler vs çok tatlı olur. Kanaatim filmlerde alt frekans, bass sesleri önemli. Bundan derin bir bass bekleme..

Beklenti düşük de hem optik çıkışı olan hem de 250 TL'ye hangi ürün var ki piyasada? Valla çıldırmanın üstüne geldim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.