Şimdi Ara

Alınık sıkmalı rakor ve açılı rakor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Alınık sıkmalı rakor ve açılı rakor.
    1/2-3/4 sıkmalı rakor arıyorum ilk tercihim bitspower markadır ama diğer teklifleri de değerlendiririm.
    1/2-3/4 açılır rakor arıyorum sıkmalı olması tercihimdir onun haricinde kaliteli bir kelepçesi varsa onuda alabilirim.
    Fiyat : 20 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Boşver yahu Bitspower'ları... Sıfır almaya niyetlenirsen Monsoon'lar var yeni onlara bir göz at

http://www.watercoolinguk.co.uk/cat/Monsoon-Fittings_54.html
  • Monsoon alacağım zatende yurt dışı ile uğraşmak istemedim ondan yarın 12 tane sipariş geçeceğim gibi renge karar veremedim. Sistemin tamamı mavi mavi alsam nasıl gözükecek bilemiyorum. YAda 6sını mavi 6sını klasik parlak alabilirim.
    Elimdeki 10tane rakorda satılağa çıkacak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 2 Temmuz 2012; 19:33:35 >
  • Eğer hortumlarda mavi ise rakorları bence mavi alma çok belli etmezle kendilerini...siyah yada beyaz güzel dururr :)

• Beyaz olanlar daha güzel duruyor :) hemde matt duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.