Şimdi Ara

ALINIK: Sony Hi-Md (Mz-rh10, rh910, nh1 veya mz-n10)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İlanda da bahsettiğim gibi, uygun fiyata elden çıkartmak istediğiniz hi-md var ise ilgilenebilirim. Hep merak etmişimdir.
    Örnek: Sony Mz-rh10, mz-rh910, mz-nh1, mz-rh1, mz-m100 gibi...

Yine elinde olan var ise sony mz-nh1'in şarj ünitesi, usb kablosu gibi yan ürünleriyle de ilgilenebilirim, elimde kullanmak istediğim bir cihaz mevcut, o sebeple ihtiyacım var.

Bunlardan farklı olarak Sony mz-n10 ile de ilgilenebilirim (Eski bir net md, ancak uygun bir fiyat olursa satın alırım.) Fakat bu belirttiklerim harici, eski dönem md-playerlarla ilgilenmiyorum. Yani r900 var filan diye mesaj atmayın. Sadece n10 veya hi-md playerlar.

Sadece mesaj yoluyla ve elinde olan arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim. Yani ben de arıyorum, burada var, şurada var diye ilanın altına mesaj atmayınız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkme -- 19 Şubat 2015; 5:09:48 >

• s.a sana ipod nano 7.nesil verelim hocam .?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafamy

s.a sana ipod nano 7.nesil verelim hocam .?

Yok vermeyelim.
  • P.m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm, MHC-VZ30AV var , isinize yarar mı? sıfır ayarında urun.
  • Elimde md player var hemde yıllardır duruyor eve gidince bakayım modeli neymiş

Şimdi netten resimlere baktım mz s1 tipi böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DVB -- 23 Haziran 2018; 22:12:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.