Şimdi Ara

[Alınık]SS'li Casio Gshock Rangeman 9400-Casio CMD 40-Casio Protrek 3500T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    temiz ve uygun fiyatlı olsun başka bişey aramıyorum. ve fotolarda geldi bu saatlerden birini sıfır veya ikinciel farketmez.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 6 Şubat 2016; 13:43:09 >

• Hocam bende yeşilini almayı düşünüyorum renk olarak nasıl kolda iyi duruyor mu siyahına yönelmeyi düşünüyorumda oda biraz basit gibi geldi saati aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünen olursa elimde siyahı var temiz 500 lira istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrbcg

Hocam bende yeşilini almayı düşünüyorum renk olarak nasıl kolda iyi duruyor mu siyahına yönelmeyi düşünüyorumda oda biraz basit gibi geldi saati aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum

Bende askeri yeşili vardı 350'ye verdim 5-6 aylıkken bildiğin sıfırdı kutuya koy ver birine hediye, anlamaz kullanıldığını o derece sırf rengini kafaya taktığım için sattım

bu rengin hastalarıda var zevkleri renkleri tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum:)

Al koluna tak sonra karar ver derim güzel pişman olunmayacak bi saat ben şimdi siyahını arıyorum satmak isteyen arkadaş fiyatında bi değişiklik yaparsa anlaşma yoluna gideriz

@burak23358

• quote:

Orijinalden alıntı: DSM

quote:

Orijinalden alıntı: kdrbcg

Hocam bende yeşilini almayı düşünüyorum renk olarak nasıl kolda iyi duruyor mu siyahına yönelmeyi düşünüyorumda oda biraz basit gibi geldi saati aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum

Bende askeri yeşili vardı 350'ye verdim 5-6 aylıkken bildiğin sıfırdı kutuya koy ver birine hediye, anlamaz kullanıldığını o derece sırf rengini kafaya taktığım için sattım

bu rengin hastalarıda var zevkleri renkleri tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum:)

Al koluna tak sonra karar ver derim güzel pişman olunmayacak bi saat ben şimdi siyahını arıyorum satmak isteyen arkadaş fiyatında bi değişiklik yaparsa anlaşma yoluna gideriz

@burak23358

Kullanmaya devam o zaman hocam bulursunuz umarım :)

• burak23358 kullanıcısına yanıt
    Bileğinizde eskimesi dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 25 Ocak 2016; 4:25:32 >
  • Bir an Rasengan diye okudum hey Allahım ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casio GSHOCK GA-100 Kol Saati
    3 yıl önce açıldı
    Casio PRG-240-1DR Pro Trek
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/saat-kol-saati-casio?a1335=43303

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/saat-kol-saati-casio?a1335=43303

bu tarz sitelere ilanı koyup diğer ilanlara göre fiyat belirleyenler yüzünden içinden çıkılmaz bi duruma gelmiş örnek vermek gerekirse 3000 lira sıfır cmd 40 sattıgını iddaa eden biri var ki kesinlikle inanamıyorum. ne kutusu orijinal ne kaşeli casio faturası kasayı değiştirmiş sıfır diye yiyecek milleti benim düşüncem bu ve yüksek ihtimalde onu gösteriyor. onunla karşılaştırıp adam diyorki sıfırı 3000 lira benim üzerinden hummer geçmiş vintage saatim 250 lira eder kafasında herkes profesyonel tok satıcı ya pazarlık dahi yapılmıyor. paraya sıkışınca geri dönüp 50 liraya veriyorlar. hak veriyorum coguna ölü mesajlar geliyordur. ama 150 ise 140 diyoruz dövecek sanki konuşmaya bile gelmiyor nasıl bir psikoloji anlamak zor.

rangeman keza öyle fiyat düşmüyor ulan saat be japonlar artık üretmiyor elin taylandlısına kakalamış üretimini gpsli olsa derim uydu parasından düşmüyor fiyatı. :D
    protrek titanyum modeline sözüm yok tr'deki fiyatı gayet iyi şuan o model benim için extrem bi noktada taksitle alabilme ihtimalim var.

fiyatı verip geri çekiliyor, ayranımı yudumluyorum...

• hocam cmd 40 isteyen pm den bana ulasabilir mi

• Ankara'da isen sondaki Casio saati satan bir saatçi gördüm dün. Ulus heykelinden yukarı çıkarken sağdaki ilk saatçinin vitrininde var. Adını ve fiyatını bilmiyorum.
  • Hocam alamadınız mı hala saat ? Kaç tl ye arıyorsunuz bu saatleri :)
  • yeniay58 kullanıcısına yanıt
    Gerekli açıklama yapılmıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.