Şimdi Ara

ALINIK STEPHEN KİNG KİTAPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, stephen kingin okuduğum bir kaç kitabı var, onlar dışında stephen kingin çağrı-sadist-mahşer-22/11/63-falcı-bay marcedes-buick 8-ruhlar dükkanı-tepki-tılsım-doktor uyku-medyum kitaplarını arıyorum ilk tercihim ankarada elden almak ama toplu alım olursa kargo ile de alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker00 -- 15 Şubat 2015; 15:44:16 >

• okuduklarını yaz indirimli toplu yollarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: smile53

okuduklarını yaz indirimli toplu yollarım

hocam ben sana istediklerimi yazıyım çağrı-sadist-mahşer-22/11/63-falcı-bay marcedes-buick 8-ruhlar dükkanı-tepki-tılsım-doktor uyku-medyum bunlardan hangileri var elinde ne kadar ? pm atarsın
  • 8 erden 4-5 tanesi var argo benden korsan fakat 0 gibi orjinal u kitap rumuz pasmanika referansım
  • quote:

Orijinalden alıntı: smile53

8 erden 4-5 tanesi var argo benden korsan fakat 0 gibi orjinal u kitap rumuz pasmanika referansım

Hocam orijinal 0 ı 14 lira Dr da 5 er liradan veriyosan alıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadaşın dediği doğru sıfırları 14-18 arası.
    Korsan kitap çok daha uygun fiyata satılır. Eğer 5 TL'den satarsanız bende sizden Stephan King kitapları alabilirim.
  • bende böyle 5 e ben alıyorum.. kütüphanede de güzel duruyor:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] The Witcher Kitapları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • smile53 S kullanıcısına yanıt
    iyi hocam dursun o zaman kütüphanende 5 liralık korsan 2. el kitabı 8 liraya satmaya çalışırsan daha uzun süre durur zaten kütüphanende merak etme :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.