Merhaba Arkadaşlar; Arkadaşımın Sx1 sevdası nüksettiği için bi sx1 aldık ancak şu an birde sx1 kulakloğa ihtiyacımız var. acaba satmayı düşünen elinde olan var mıdır? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Kutusunda Siyah Iphone 5s (1 Yıl eK Uzatma garantili) Acil Satılık SIFIR Kutusunda 24 Ay Garantili İpad2 Ve Ipad mini Sıfır Garantili toshiba 1tb 2.5" hdd 115 TL Acil Satılık Sıfır kutusu açılmamış garantili İpad2 16gb Wi-fi 720 TL
çok teşekkurler üstadim memnun olurum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Kutusunda Siyah Iphone 5s (1 Yıl eK Uzatma garantili) Acil Satılık SIFIR Kutusunda 24 Ay Garantili İpad2 Ve Ipad mini Sıfır Garantili toshiba 1tb 2.5" hdd 115 TL Acil Satılık Sıfır kutusu açılmamış garantili İpad2 16gb Wi-fi 720 TL
satmayı düşünen arkadaşlar var ise onlarında yine cevabını bekliyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Kutusunda Siyah Iphone 5s (1 Yıl eK Uzatma garantili) Acil Satılık SIFIR Kutusunda 24 Ay Garantili İpad2 Ve Ipad mini Sıfır Garantili toshiba 1tb 2.5" hdd 115 TL Acil Satılık Sıfır kutusu açılmamış garantili İpad2 16gb Wi-fi 720 TL
istanbuldaysan sirkecide altınhan var onun 2.katında telefon akesuarcısı toptancısı var.ben ordan almıştım bayağıda iyi ses veriyor 10 tl falandı fiyatı