Şimdi Ara

Alınık Urfwick - 150k mavi özü olan baksın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorsunuz mavi öz mağazası açıldı ve 150k mavi öz karşılığında satılıyor beni ekleyip 1 gün arkadaş kaldıktna sonra gönderebilirsiniz bu hediyeyi.

fiyat belirlemiyorum, aklınızdaki rakamı teklif olarak iletirseniz anlaşma sağlayabiliriz.

• 120k mavi öz var 30k nekadar sürede kasılır duruma göre yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoffers

120k mavi öz var 30k nekadar sürede kasılır duruma göre yapabilirim
    haber edersin hocam oz aman
  • günceldir
  • bende var 150k. üstelik kostüm de mevcut ama base animasyonu dışında bir güzelliği yok neden istiyorsun ki bu kadar ? mavi öz harcamak istemiyorum, mevcut kostümü hediye gönderme yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

bende var 150k. üstelik kostüm de mevcut ama base animasyonu dışında bir güzelliği yok neden istiyorsun ki bu kadar ? mavi öz harcamak istemiyorum, mevcut kostümü hediye gönderme yok mu
    Koleksiyon yapiyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corticera kullanıcısına yanıt
    almasaydım gift olarak gönderirdim. elimizdeki kostümü hediye etme gibi bir şey olursa ve sen satıcı bulamazsan bana ulaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

almasaydım gift olarak gönderirdim. elimizdeki kostümü hediye etme gibi bir şey olursa ve sen satıcı bulamazsan bana ulaş
    Elindeki kostumu hediye etme gibi birsey yok tabii ki her turlu Mavi ozlerine kiyman gerekiyor :D
  • Corticera kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin o zaman ne diyeyim Sürekli oynayan birisi olsam verebilirdim.
  • mk lol indiriyorum keyfime bakıyorum. random skinler'den tut en yeni çıkacak bütün skinler elimde, oyunu bırakmışım hepsi benim olsa nolcak. zaten 38-40 tane skin var ezik hesap'da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.