Merhaba, Konu başlığında da belirttiğim gibi uygun fiyata Wacom'un Bamboo serisinden grafik tablet almayı düşünüyorum.Tabi performans ve fiyat açısından daha uygunu varsa önerebilirsiniz.Önerilerinizi ve ürün paylaşımlarınızı bekliyorum.
ben almıştım bi ara,birkaç modeli var sanırım hassasiyetine göre.yaklaşık 1 sene kadar önce 130 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
modelini tam hatırlamıyorum ama WACOM Bamboo Pen Touch CTH-460-EN yada CTL-470 olması lazım.
tamamen amatör olarak çizim yapmak için almıştım.
basınç hassasiyeti,kullanımı ve çözünürlüğü benim için yeterli gelmişti.önceden benzer bir tablet kullanmamıştım, daha profesyonel olanları almamakla da iyi etttiğimi anladım, çünkü beklentilerimi karşıladı.
birkaç kere kullandıktan sonra bıraktım, gerekli çabayı göstermiş olsaydım iyi çizimler yapabilirdim, tabi zevk ve ilgi meselesi.
masaüstü bilg.a laptopdaki gibi dokunmatik fare özelliği de getirmiş oluyorsunuz.ne kadar kullanışlı yada gerekli tartışılır.
kullanıp bıraktıktan sonra satamam diye düşünürken fazla sayıda alıcısının olduğunu fark ettim : ).
çizim yaparak bir kelimeyi anlattığın yarışma türü siteler var internette, en çok orda işime yaramıştı.