Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINIK] Xbox One S Controller (Yeni nesil olan) Satın Al 22 Ocak 2020 02:05 1 1 [ALINIK] Xbox One S Controller (Yeni nesil olan) Gebze'de yaşıyorum. Anadolu yakasında, Gebze'ye yakın yerlerde satan varsa SADECE ELDEN ve DENEYEREK GARANTİSİ DEVAM EDEN almak istiyorum.Aradığım kol yeni nesil en güncel olanıdır. Wireless destekli.Yanında wireless adaptörü varsa onu da alabilirim. Veya piyasadaki kaliteli bir Bluetooth 4.0 4.2 adaptörü de olabilir.Aradığım şartlardan birisi uymuyorsa dahi yazmayınız.Hem Gebze ve çevresi, hem garantili, hem yeni nesil arıyorum. Belki bulması zor; ama problem yok. Acelem yok.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : Kocaeli, Gebze Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIR] 4070 Ti (Asus Tuf-Rog veya MSI Gaming/Suprimx modelleri)