Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Zenfone 6 - Kayseri Satın Al 18 Mart 2017 20:00 1 1 Alınık Zenfone 6 - Kayseri Arkadaşlar 400 lira param var nakit onun dışında 401 TL deseniz yok maalesef tüm param bu.. Bir arkadaşla anlaşıp almıştım cihaz ama sorun çıktı iade ettim şimdi yeni bir Zenfone 6 arıyorum..Kozmetik ve/veya işlevsel olarak hiçbir sorunu olmayan ve servis görmemiş bir cihaz arıyorum. Garantisinin devam edip etmediği önemli değil ancak kulaklık şarj cihazı vs aparatlarının tam olması lazım. Satmak isteyen arkadaş varsa Kayseri'den elden alabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya, Konyaaltı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - 2,5 Yıl Garanti Zhiyun Smooth-5s Combo Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal TP Link AV600 Powerline Wifi Kit Tertemiz Logitech C922 Pro Stream 1080P Webcam