Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Tertemiz Logitech C922 Pro Stream 1080P Webcam Satın Al 2 Aralık 2019 00:07 1 1 Tertemiz Logitech C922 Pro Stream 1080P Webcam Geçtiğimiz yıl vatandan almıştım hala 1 yıl garantisi var faturası nerede bilmiyorum ama garanti için gerekmiyor çokta lazım olursa vatandan bir kopyasını daha isteriz çok büyük problem değil..Evime hırsız girdiği için mali problemler doğdu o nedenle satıyorum. Kutusu vs nerede bilmiyor sadece kamera olarak düşünün bulursam onu da kargolarım..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Aralık 2020 Satıldığı Şehir : Antalya, Konyaaltı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - 2,5 Yıl Garanti Zhiyun Smooth-5s Combo Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal TP Link AV600 Powerline Wifi Kit Tertemiz Logitech C922 Pro Stream 1080P Webcam