Arkadaşlar 90+ wizard çar arıyorum.Cleric/bard fark etmez.Server konusunda henüz karar vermedim.Tekliflere göre değerlendireceğim.Fiyat konusuna gelince çok uçuk fiyatlar yazmayın Max 250 Tl verebilirim siz msn yazın ben sizi eklerim ACİLL dir
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: DemonArcheR
Arkadaşlar 90+ wizard çar arıyorum.Cleric/bard fark etmez.Server konusunda henüz karar vermedim.Tekliflere göre değerlendireceğim.Fiyat konusuna gelince çok uçuk fiyatlar yazmayın Max 250 Tl verebilirim siz msn yazın ben sizi eklerim ACİLL dir
Alps serverında level 91 Wizzard/Cleric karakter var ucuza satıcam eğer ihtiyacın varsa enginn_93@hotmail.com ekleyebilirsin..
100 Lw FF Wizard - Cleric Nick : Nigh7mare server : Athens Set : +4 FB set Not : Char'da deviL sprit,GDF,Dress,Pet bulunmaktadır... Fiyat : 250 TL pazarlık konusuna gelince 230 a bırakırım :) İletişim : HyLaZ.JeaN@w.cn
HyLa[Z]JeaN Birkaç güne kararımı verip seni haberdar ederim kardeşim Wakisazhi Teklifin için sağol kardeşim ama 110 lvl geleceği için 95+ arıyorum (yeni kararım ) KskCarsı1912 Sağol kareşim
Bir upu çok görmeyiniz
Uranüste 99 lv wizard/Bard karakter verebilirim, GS_54 check edebilirsiniz. ^^