Şimdi Ara

Alınır mı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Buda yeni Yöntem oldu aracı borç karşılığı aldım araç hakkında fazla bilgim yok.Detaylı ekspertizde dediğinden farklı birşeyler çıkarsa baştan fazla bilgim olmadığını söylemiştim derler.

Siz aracı ilk önce Detaylı ekspertiz bayinde bi ekspertiz yaptırın.Hatta ilk önce aracı bi Kullanın ve iyice inceleyin km gerçek olma ihtimali çok az olduğundan dolayı dikkatli olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var hocam. Eniştem de ilk arabası fairway 16 binde sattı. Megane 2 şu anda 20 bin de. Küçük şehirde km yapacak yer yok. Şehir merkezinde de araba park problemi var. Her yere yürüyerek gider. Komşu şehirde köyü var oraya da gitmese o kadar da km yapamaz. İmkansız değil yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni moda bu arkadaşlar, satıcı araç ile soru sorulup bunalmasın diye borcum karşılığı aldım bilgim yok, mal bu istiyorsan al derler. Hatta gaza getirmek için 2-3 kişi arıyor belki onlar alacak deyip seni aceleye getirmek isterler.

Birkere 2005 dizel aracın kmsi 23.000 de olması imkansızdır. Bu kadar kaçırılmayacak araç olsa adamın eşi dostu akrabası senden önce almak için sıraya girerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 aracın o kilometrelerde olmasına gerçekten imkan yoktur. Bunun gibi kilometresi düşük denk gelirde o da aracını sıfır km olarak alan karşı komşu mehmet amca da falan yani internet üzerinden satış la imkansız. Uzak dur derim. Zaten bu kadar düşük kmli aracı nete düşmeden çevresi kapar.

• Yok artık! Eniştem 23.000 km deki Golf 5'i bile 44'e aldı.O 2008 ama.2005 model+23.600 km.İmkanı yok.Mecburiyetten bu fiyata veriyorsa sağlam ekspertize şart.Motorcu ve kaportacıya da göster sağlama da al.Kendin bildiğin ekspertize sok adamın önerdiğine değil.

• Ben de uyarayım da: dizel bir aracın o km'de olması imkansız. 1 yılda yaptığı km'dir o.

• Km düşürülmüş olma ihtimali çok yüksek

• 236000dir o

23.600olsa yerinde duramazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazgeçtim ben de kesin bişey var bu işte uğraşmaya değmeyecek sanirim yorumlar icin teşekkurler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.