Şimdi Ara

Alınır mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç megane II hb 1.5 dci dynamic 2005 model 23600 kmde, ogrenciyim aracta hasar kaydi yok temiz kullanilmiş sizce alinir mi sıkıntı cikarir mi bu parayi daha iyisi var midir yardimci olursaniz sevinirim.Fiyat 28.500 tl.
    Alınır mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhababenömer -- 30 Haziran 2017; 21:24:31 >

• alınır.
  • Up:(
  • 23600 km de hasar kaydı yok ve 28.500 e veriyor pazarlıkla 27.500 bile alınır bi is olabilir o arabada çok rahat 30 a okuyabilir o arabayı bi baktir derim gecen hafta forumdan biri 34 e almıştı megane 2 yi yanlış hatirlamiyorsam
  • SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    bi ikikişi gaz verse kaporayi basicam da ipleyen yok ya
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    benim de aklima takildi aradim adami ama dedi gidelim expertize masraflar bana ait birsey cikarsa dedi
  • bu km de bulman imkansız.. umraım orjinaldir. sahiplerini gözün tutmassa ekspere bile görüeme. o paraya a segmenti düzgün bir araç bile alamıyosun. en az 5 yıl daha arabalık eder.
  • SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    Adama 32000 ₺ borcu karsiliginda vermisler ya piyasadan haberi yok ya da acil bi isi var ya da kekleyecek birilerini ariyor
  • Ayni sartlardaki aracini 1 hafta once 25 e verip jetta alan arkadasim var. Piyasasini bilmiyorum.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    kilometresi bu kadar az miydi ?
  • Merhababenömer M kullanıcısına yanıt
    O zaman bi şansını dene ama sağlam bi expertiz bence km 236 bin olabilir ysds düşürülmüş çok güvenmiş kendine satıcı ama bi ara km tan olsun gittiğinde denesin 236 bin diye çünkü 12 senede 23600 yapmış yıllık 2 bin bile yapmamış ki bunu alan adam genelde yıllık 20 bin rahat yapıyor
  • Onunda 230binlerdeydi fakat yanlis hatirlamiyorsam 50bin km dusurtulmustu onceden... Oyle bir hikayesi vardi.
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Alacak olursam en sağlam expertiz lazim aynen
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    hocam konuyu acma sebebim 236.000 degilde 23.600 km olmasi km dusurulmus olmasi akla geliyor kmyi dusuren hasari da soylemiyordur falan filan
  • Merhababenömer M kullanıcısına yanıt
    Adamı tanımak lazim bi telde görüş konuş böyle boyle de bakalım nedicek
  • Muayeneye hangi tarihlerde kac km de girmis bir bakin. Servis kayitlidir 23 binse. Servis kayitlari ile karsilastirin. Boyle birsey imkansiz ama neden olmasin.
  • Kilometreyle oynanmıştır kesinlikle,
    Ayrıca alacak karşılığı aldığı araçtan nasıl bukadar emin olabiliyor ekspertiz masrafını karışlayacak kadar
  • Merhaba araç 23600 km de ise 30 k ya ben sizden alırım , dizel bir araç bu km de kalması için 10 sene garajda yatması lazım
  • Ben o km ye ihtimal vermiyorum bir sıfır eksik yazmış olmasın :)
  • 2005 modelin o km olması imkansız :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.