Selamlar Arkadaşlar.. Belirttiğim gibi; -Server Farketmez ( Ölü server diye adlandırdığımız serverların dışında olmalı elbet ), -105 Level üstü, -Wizard/Cleric , Wizard/Bard, -Skillerden yana sıkıntısı olmayan, -Item olarak üst düzey birşey olmasada kötüde olmayan, idarelik bir set, -Bütçe olarak maksimum 200 fiyat biçebileceğimiz, bir karakter arıyorum.. İLETİŞİM: Ö.mesaj ile mail bilgilerinizi ya da cep telefonu numaranızı bırakırsanız ben size ulaşabilirim.. Herkese iyi forumlar dilerim..
quote:Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR Aradığın Charı bulursun inşallah İnşallah.. Benim charı, senin gitarı hallettik mi zaten gerisi kolay..
quote:Orijinalden alıntı: RadonTR quote:Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR Aradığın Charı bulursun inşallah İnşallah.. Benim charı, senin gitarı hallettik mi zaten gerisi kolay.. Yeterince yardım ettin zaten teşekkür ettim
quote:Orijinalden alıntı: RadonTR quote:Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR Aradığın Charı bulursun inşallah İnşallah.. Benim charı, senin gitarı hallettik mi zaten gerisi kolay.. Eray sanada mı soruyor Fevzi.
quote:Orijinalden alıntı: Heaven&Hell quote:Orijinalden alıntı: RadonTR quote:Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR Aradığın Charı bulursun inşallah İnşallah.. Benim charı, senin gitarı hallettik mi zaten gerisi kolay.. Eray sanada mı soruyor Fevzi. Aynen.. Boynumuzun borcu tabikide yardım edeceğiz..
quote:Orijinalden alıntı: RadonTR quote:Orijinalden alıntı: Heaven&Hell quote:Orijinalden alıntı: RadonTR quote:Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR Aradığın Charı bulursun inşallah İnşallah.. Benim charı, senin gitarı hallettik mi zaten gerisi kolay.. Eray sanada mı soruyor Fevzi. Aynen.. Boynumuzun borcu tabikide yardım edeceğiz.. Tabi ki :D:D İnşallal bulursun.
quote:Orijinalden alıntı: Heaven&Hell quote:Orijinalden alıntı: RadonTR quote:Orijinalden alıntı: Heaven&Hell quote:Orijinalden alıntı: RadonTR quote:Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR Aradığın Charı bulursun inşallah İnşallah.. Benim charı, senin gitarı hallettik mi zaten gerisi kolay.. Eray sanada mı soruyor Fevzi. Aynen.. Boynumuzun borcu tabikide yardım edeceğiz.. Tabi ki :D:D İnşallal bulursun. Sağolasın, inşallah..