Şimdi Ara

(ALINIRR)PS3 Orjinal Kol, Move Kontroller ve Navigatör Uygun Fiyata Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 (ALINIRR)PS3 Orjinal Kol, Move Kontroller ve Navigatör Uygun Fiyata Alınır
    Arkadaşlar Merhabalar,

Kardeşim Playstation Dünyasına Yeni adım atıyor. Kendisi yaşça da küçük olmasından PS3 dünyasından Konsola adım atsın istedik.

Elimizde PS3 Slim(HArd Disk ve CD okuyan kısımdan ses geliyor ama idare eder) 1 adet kol ve kamera var. Kolda ufak sıkıntılar var. Şimdi kendisine Move NAvigatör ve Düzgün çalışan bir kol bulmaya çalışıyorum.

Kullanmadığınız elinizde kalan PS3 Orjinal Kol(Sıkıntısız Çalışan Kol da olur ama orjinal olmayınca çok para vermek istemiyorum, ilerde çabuk bozulabilir ama varsa da düşünülür), Move Kontroller(1 Adet )ve Navigatör (1 Adet) aksesuarları Uygun fiyattan alınır. ANKARA içi elden olması tercih edilir.

Birçok kişi evinde atılda bekletiyor bu tür malzemeleri. Lütfen mesajı okuduysanız ve bu tür kullanmadığınız ihtiyaç fazlası ürününüz varsa benimle iletişime geçin.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.