Şimdi Ara

alınmayalım ama biz böleyiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1 yıl ingilterede yaşadım...oradaki ingilizleri görseydiniz gurur duyardınız kendinizle...
  • bu kadar alınmayın arkadaşlar ya espri bunlar ama bunların hepsinide yapıoz inkar edemeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

başka mılletler nasıl sütten çıkmış ak kaşıkmı onu sormak lazım önce...

milletini kötüleyen insanlara sinir olurum
  • @şampanya
    valla ben hiç kötü niyetle yazmamiştim ama bakıorumda çok ciddiye alıosun türkiyede yaşanan komik olaylar bunlar kötülemek diilkii her milletin vardır ben tutup almanların nie komik olaylarını yazayım türküm(allaha çok şükür) türkleri anlatçamm hey allam yaa
  • lady86 işin zor walla herkes sana saldırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carlo

ben 1 yıl ingilterede yaşadım...oradaki ingilizleri görseydiniz gurur duyardınız kendinizle...

Evet bende 6 ay a yakın kaldım orada ! İğrençti
  • ingiltere iğrenç değil bence mükemmel...ben ingilizlerden bahsediyorum...oldukça aptallar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lady86

@şampanya
    valla ben hiç kötü niyetle yazmamiştim ama bakıorumda çok ciddiye alıosun türkiyede yaşanan komik olaylar bunlar kötülemek diilkii her milletin vardır ben tutup almanların nie komik olaylarını yazayım türküm(allaha çok şükür) türkleri anlatçamm hey allam yaa

öncelık le TÜRK VE ALLAH ısımlerı büyük yazılır . konu hassaa bı konu üzerınde esprı yapıacak kadar basıt değil

edit: serseri kimsenın lady86 saldırdığı yok
  • ...Türkler böyle evet ama ecnebiler de çok matah değil. Tatilde bi alman çocuk gördüm magnum yiyordu. Görseniz çocuk hayatında ilk kez dondurma yiyor sanırsınız. ...
  • huyum kurusun türküm hayvan gibi sev....rim
  • şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş noluyo burda

yengenizin üstüne gitmeyin, yavaş yavaş öğreniyor herşeyi

• @şampanya
    bak gene abartıosun yok büyük harf yok bilmem ne valla sölediin için saol bilmiodum!!! bi kere onu yazarken büyük harf küçük harf ne fark ederkiii net ortamındayız yani bence niyet önemli ben onu küçük yazarssam dinsiz imansız mı oluom göstermelik müslüman göstermelik türklük olmaz yüreğinde öle olacaksın!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: lady86

@şampanya
    bak gene abartıosun yok büyük harf yok bilmem ne valla sölediin için saol bilmiodum!!! bi kere onu yazarken büyük harf küçük harf ne fark ederkiii net ortamındayız yani bence niyet önemli ben onu küçük yazarssam dinsiz imansız mı oluom göstermelik müslüman göstermelik türklük olmaz yüreğinde öle olacaksın!!!!!!!

lady86 sardı burası seni sanırım
  • @carlo
    he kardeş sardı işte bazen gerilioz böle niyetimiz art niyet olarak görülüo galiba ama neyse
  • yok ya ne var yani biraz gülmek için bunlar...ve gerçek yani...ama her türk böyle denemez...yarası olan gocunsun
  • @carlo
    konuş kardeş ya bunların sadece gülmek için olduunu falan söle valla millet vatan haini zannedecek daha önceden bu topic açılmış onlarada mı öle yaptlar yoksa sadece bana mı ya
  • bence bekle alta falan insin...unutulur gider...
  • aman töbe bi daha açar mıyım böle bişi aman aman
  • vaayyy yengem topic açmış

quote:

>*...Çocugu yanlislikla elini kestigi veya düstügü için
    >>agladiginda elini
    >> >kesti veya düstü diye çocugunu döver.

• @redbullvodka
    unuttun yengeni gözüm gel bi destek ol yawss millet saldırıya geçtii
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.