ben 1 yıl ingilterede yaşadım...oradaki ingilizleri görseydiniz gurur duyardınız kendinizle...
bu kadar alınmayın arkadaşlar ya espri bunlar ama bunların hepsinide yapıoz inkar edemeyiz
quote:
Orjinalden alıntı: FunKsTaR
başka mılletler nasıl sütten çıkmış ak kaşıkmı onu sormak lazım önce...
milletini kötüleyen insanlara sinir olurum
@şampanya valla ben hiç kötü niyetle yazmamiştim ama bakıorumda çok ciddiye alıosun türkiyede yaşanan komik olaylar bunlar kötülemek diilkii her milletin vardır ben tutup almanların nie komik olaylarını yazayım türküm(allaha çok şükür) türkleri anlatçamm hey allam yaa
lady86 işin zor walla herkes sana saldırıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Carlo
ben 1 yıl ingilterede yaşadım...oradaki ingilizleri görseydiniz gurur duyardınız kendinizle...
Evet bende 6 ay a yakın kaldım orada ! İğrençti
ingiltere iğrenç değil bence mükemmel...ben ingilizlerden bahsediyorum...oldukça aptallar...
quote:
Orjinalden alıntı: lady86
@şampanya valla ben hiç kötü niyetle yazmamiştim ama bakıorumda çok ciddiye alıosun türkiyede yaşanan komik olaylar bunlar kötülemek diilkii her milletin vardır ben tutup almanların nie komik olaylarını yazayım türküm(allaha çok şükür) türkleri anlatçamm hey allam yaa
öncelık le TÜRK VE ALLAH ısımlerı büyük yazılır . konu hassaa bı konu üzerınde esprı yapıacak kadar basıt değil
edit: serseri kimsenın lady86 saldırdığı yok
...Türkler böyle evet ama ecnebiler de çok matah değil. Tatilde bi alman çocuk gördüm magnum yiyordu. Görseniz çocuk hayatında ilk kez dondurma yiyor sanırsınız. ...
huyum kurusun türküm hayvan gibi sev....rim
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş noluyo burda
yengenizin üstüne gitmeyin, yavaş yavaş öğreniyor herşeyi
@şampanya bak gene abartıosun yok büyük harf yok bilmem ne valla sölediin için saol bilmiodum!!! bi kere onu yazarken büyük harf küçük harf ne fark ederkiii net ortamındayız yani bence niyet önemli ben onu küçük yazarssam dinsiz imansız mı oluom göstermelik müslüman göstermelik türklük olmaz yüreğinde öle olacaksın!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: lady86
@şampanya bak gene abartıosun yok büyük harf yok bilmem ne valla sölediin için saol bilmiodum!!! bi kere onu yazarken büyük harf küçük harf ne fark ederkiii net ortamındayız yani bence niyet önemli ben onu küçük yazarssam dinsiz imansız mı oluom göstermelik müslüman göstermelik türklük olmaz yüreğinde öle olacaksın!!!!!!!
lady86 sardı burası seni sanırım
@carlo he kardeş sardı işte bazen gerilioz böle niyetimiz art niyet olarak görülüo galiba ama neyse
yok ya ne var yani biraz gülmek için bunlar...ve gerçek yani...ama her türk böyle denemez...yarası olan gocunsun
@carlo konuş kardeş ya bunların sadece gülmek için olduunu falan söle valla millet vatan haini zannedecek daha önceden bu topic açılmış onlarada mı öle yaptlar yoksa sadece bana mı ya
bence bekle alta falan insin...unutulur gider...
aman töbe bi daha açar mıyım böle bişi aman aman
vaayyy yengem topic açmış
quote:
>*...Çocugu yanlislikla elini kestigi veya düstügü için >>agladiginda elini >> >kesti veya düstü diye çocugunu döver.
@redbullvodka unuttun yengeni gözüm gel bi destek ol yawss millet saldırıya geçtii