başka üLkede yaşanmadığı ne maLum da Türkiyeye özeL oLuyor onu anLamıyorum işte
quote:
Orjinalden alıntı: xTraP
he ek oLarak Türk oLmanın başka kuraLıda , Türkiyede yaşayıp kendi üLkesiyLe her konuda daLga geçen dünyada tek bizim vatandaşın özeLLiğidir heraLde.
abi ben size başka ülkede yaşanmıo die bişi dedim mi ayrıca başka ülkede yaşanan şeyler beni ilgilendirmez ben türküm türklerin komik yönlerini anlatçam almanların yada ingilizlerin deil ama çok istiosanız siz koyunda biz gülelim
quote:
Orjinalden alıntı: *homongolos*
abooow la kavga etmeyin la
karışma sen ben ederim
@mhmt öfff tamam kes ya bak sen işine hadii daha bişide yazma cevap vermiçem sana ona göre
lady ye 10 $ oynuyom.
quote:
Orjinalden alıntı: *homongolos*
lady ye 10 $ oynuyom.
ben 100$ veriyom
(şike yapacam)
quote:
Orjinalden alıntı: mhmt
quote:
Orjinalden alıntı: lady86
sinirlensen ne olurrr acaba
x-gen kardeşimin hatrına susuyorum....
uzatma daha fazla, muhattap olmak istemiyoruz...
quote:
Orjinalden alıntı: şampanya
İŞTE ABD DE BÖYLE
homoseksüel ve lezzoların her gecen gun artıığı kımsenın artık cocuk yapmadığı evlılık dıye bışeyın olmadığı 30 lu yaşlara gelen ınsanların bunadığı ıntıhar oranın artıığı kültürün olmadığı .... .... ... ....
daha bı cok neden sayayım sıze .o zamn TÜRK olmanın kıymetını anlarsınız belkı
ayrıca konyalılar ıcın söyledğın şeyler ıcın de kınıyorum senı
şampanya sen konyalımısın ?
heycan yok heycan yok ben geldım
oşşgeldinnn sen sövmicen mi biraz baksana herkes sövüo
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
quote:
Orjinalden alıntı: şampanya
İŞTE ABD DE BÖYLE
homoseksüel ve lezzoların her gecen gun artıığı kımsenın artık cocuk yapmadığı evlılık dıye bışeyın olmadığı 30 lu yaşlara gelen ınsanların bunadığı ıntıhar oranın artıığı kültürün olmadığı .... .... ... ....
daha bı cok neden sayayım sıze .o zamn TÜRK olmanın kıymetını anlarsınız belkı
ayrıca konyalılar ıcın söyledğın şeyler ıcın de kınıyorum senı
şampanya sen konyalımısın ?
yoo değilm .konyalıları cok severim
lady ne dıye sovcem ben tovbelıyım bi ara fecı sovmeye baslamıstım ama gene bıraktım artık küfür yok
valla benim gördüüm burda önüne gelen sövüo annamadım aman neyse sen tövbeni bozma barii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme