Şimdi Ara

alınmıştır-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9,750 tl ye Hyundai Accent ls aldım 1998 model, 144 000 km'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 11 Mart 2015; 15:58:49 >

• 9,750 tl ye Hyundai Accent ls aldım 1998 model, 144 000 km'de.
  • o paraya nasıl nerden aldın sorunu mu var aracın normalde etmeyecek olsada 12 den asagı ıstemezler ona
  • yok daha ne?
    en az 10 tane ,98,99 accent baktım alma pozizyonuna kadar geldim en az 8'ini 10500 tl ye diğerlerini 11000 tl ye anlaştım,
    12 bin tl ye gls var, bir haftada 390 km yaptım 179 kuruşa denk geldi :)
  • o paraya ne fiat palio ne opel corsa alabilirsin. alabileceğim en güzel araba o paraya 1999-2000 model unodur
  • sen 98 model aracın 144binde olduğuna inanıp da biniyorsan ben birşey demiyorum. büyük ihtimalle taksi çıkması km düşürülmüştür. yada taklalı falandır. yoksa o fiyata alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

sen 98 model aracın 144binde olduğuna inanıp da biniyorsan ben birşey demiyorum. büyük ihtimalle taksi çıkması km düşürülmüştür. yada taklalı falandır. yoksa o fiyata alamazsın

hiç boya görmemiş, motor temiz, hiç şasede oynama yok kullanan hep şehir içinde işten eve evden işe git gel yapmış 2.sahibi.
    aracı satan kız kerdeşimin eşinin çocukluk arkadaşı, aracı satma niyetinde olan biride değildi.
  • birol özsoy kullanıcısına yanıt
    tanıdıktan alıyorsan o ayrı mesele hocam. ancak şuanda sahibinden fiyatlarına bakarsan bu aracı o fiyata böyle sağlam alman imkansız. en başta tanıdıktan aldım deseydin kimse inanmamazlık etmezdi tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.