Citi olsaydı böyle olmazdı. |
alıntı özelliğinin kaldırılması hakkında. (2. sayfa)
-
-
genel olarak konuya bir cevap vereyim. yeni editör tasarımında alıntı ile mentionun tasarımı aynı gibiydi zaten.
cevapla seçeneği ile de mesaj atınca aynı şekilde alıntı içerisinde görebiliyorsunuz mesajı bunda bir değişiklik yok.
aynı işe yarayan iki butondan birinin kalkması olarak düşünelim bunu.
"kalkan" özelliği uzun bir süre önce kaldırılmıştı zaten. alıntı yapılan mesaj editlenir veya silinirse kutu içerisindeki hali de değişiyordu.
-
nasıl bir sorun yaşıyorsun hocam bildirim sayfasına tıkladığında.
-
hangi tarayıcı hocam
-
Bunun dışında bir de mesajı düzenliyoruz ama reload edince yansımıyor. Bunu fifti fifti yaşıyorum. Sonra sil mesajı bir daha postala.
Asıl sıkıntı bunun resim upload ederken yaşanması, konu hazırlıyorum ve resimleri bir daha upload edip ayarlamak lazım, ölme eşeğim ölme..
Resmi atıyoruz bir de küçülmesi için bi çekiştirmek gerekiyor yoksa büyük kalıyor.
-
citi burda hala
-
Hocam ozellikle konularima mesaj geldigine dair bildirimler çıkmıyor mobilde sadece bildirim ikonu yaniyor 1 2 seklinde ama bildirimin kendisi gözükmüyor pc versiyonuna gecmeden hatta tam suan gene yasadim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamanın ana sayfa kısmı çalışmıyor benim cihazda son update sonrası gerek ana konuya gerekse ilgililere özel mesaj attım ama geri dönüş alamadım. Citi değil de Android Developer birisi varsa duysun sesimizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 4 Ekim 2021; 15:1:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biliyorum hocam öylesine yazmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 4 Ekim 2021; 15:3:53 > -
citizen ne kadar maaş alıyor acaba
adam öyle yada böyle hayatını kurmustur helal olsun herkes bi şekilde yolunu buluyor , ben hariç :)
-
orada bi düzenleme yapmıştık. belirli bir sayıya ulaşınca gönderiliyordu sanırım. senin loglardan bakıp söylerim hocam. citiden rica edicem yanı. o bakınca :D
-
ben senin pmleri gördüm abi ilgileniyorum onlarla. aklımdaydı sana yazmak ama fırsat olmadı.
-
gördüm ki gifi
-
Eyvallah. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 4 Ekim 2021; 15:7:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Citi'nin onayı olmadan atmayayım dedim, sonra banlanırız.
Bim fotoğrafını da siz çekmiştiniz galiba.
-
yok yaw pcye geçince 1 mesaj bile gelse hemen bildirim gözüküyor ve girebiliyorsun
ama mobilde isterse 10 mesaj gelsin sadece turuncu lamba ve +1 yazısı gözüküyor e üzerine tıklıyorum bildirim yok ortada
-
citizen yaşıyor mu?
ona iletir misin, edge için de düzeltmeleri yapsın. o kadar yazdık okuyor, bakmakla yetiniyor. yapamıyorsa, microsoft'tan yardım gönderteceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 4 Ekim 2021; 16:21:36 > -
mesajını direkt ss attım ona
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X