Şimdi Ara

alıp satım işleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yazın 3 ay boyunca mal alıp sahile yakın yerlerde satmak istiyorum.ne satacağımı bilemiyorum sadece dilek balonu geliyor sizce başka ne alıp satabilirim

• Bu yaz bitti zaten ama seneye mısır satabilirin büyük para dönüyor tabii birileri gelip karışmaz ise
  • kardeş kendi paranı kazanmaya calış ne yap et ama öyle sokakta satışlarla büyük paralar kazanamazsın
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    süt mısırı mı yok kimse karışamaz ne kadar kalıyor ki bir de acemiyim ya tadı tutturamazsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asves -- 25 Ağustos 2013; 17:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

kardeş kendi paranı kazanmaya calış ne yap et ama öyle sokakta satışlarla büyük paralar kazanamazsın

tatil yerlerinde satmayı düşünüyorum sokakta satmıyorum şimdi kalp şeklinde dilek balonu satmaya düşünüyorum ama başka ne satacağım hakkında fikrim yok mesela ne satsam tutulur
  • kimse kimseye fikir vermez fikir verenlerde kendileri neden uygulamıyor kendine öyle bi iş bul ki hem geliştirebilesin hem ileri ki hayatında sana faydası olsun işi büyütma imkanın olsun böyle fikirlerle anca harclıgın cıkar
    dükkan mı tutacaksın ki sokakta satmayacagım diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasputin38 -- 25 Ağustos 2013; 17:32:52 >
  • bu konuda haklısın bende senin gibi düşünüyorum işlek bir sahil yolunda satcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.