Şimdi Ara

Alıpta iyiki almışım dediğiniz teknolojik cihazlarınız? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
19
Favori
15.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech G700 mouse ve Logitech G930 kulaklığım. G510 un 18x3 makrolarıda az yardımcı olmuyor klavyemide aldığıma memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

iphone - 3gs,4,4s,5 iyiki almışım

Sen memnun kalmışssın da Babanın cüzdanı pek memnun olmasa gerek..

Öyle olsa bile sizi ne ilgilendirirki, baba var Baba var sizinki yapmamış diye insanları eleştirmeyemi karar verdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4
    iphone 5s
    Anneme aldığım xperia z2
    airties 5453 modem
    ps4 almadan önce aldığım xbox 360 gamepad.
    Philips 46pfl7007k

Hayatımın hataları :

Arçelik beko pc gerçi bebe sayılırdım ağlıya ağlıya aldırmıştım 12-13 yaşlarndayken bu da 5 yıl önce ki bir zamana denk geliyor ama baya para ödetmiştim. Onun dışında lenovo z510 aldım şubatta sevemedim.Yine ergenliğin doruklarında motorola xoom tablet aldırmıştım borcu hala bitmedi ne lanet birşeymiş bozuldu da fiyatı çok pahalı olmasaydı belki bu listeye girmezdi.Üst mesajları görünce aklıma geldi dell inspiron 1545 zar zor aldırmıştım onuda ailemin hakkını yiyemem ama isteksiz mi aldılar nedir hiç memnun kalmadım

En memnun kaldıklarımı rahat bir zamanda kendi paramla araştıra araştıra aldım z510 hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLueCLouDs -- 1 Ekim 2014; 10:30:10 >

• Soundblaster Titanium HD
  • 1. 42la660s led tv
    2. lg g2
    3. g3 (listeye girmesi muhtemel, çok kullanamadım henüz)
    4. vaio f serisi

Alacağım zaman detaylı araştırırm. Ona rağmen arada bir çürük çıktı. O da Philips cool skin traş makinesi. Jilete alışmışısz bir kere ve onun kadar iyi alamıyor sakalı. Biraz da alışkanlık meselesi. Yatıyor dolapta öyle.
  • Logitech N700 Soğutucu, Netbook alırken kampanya ile 70 TL ye almıştım. Dizüstü kullanıcaksanız bilgisayarınızı olmazsa olmaz benim için. Ağırlığı dağıtıyor 5 kg lik laptop hiç rahatsız etmiyor. Isıyı iletmiyor. Logitech speakerları muhteşem.Hakkını vererek kullandığım nadir teknolojik aletlerden 5 senedir sorunsuz kullanıyorum. Eşe dosta da hediye olarak alıyorum.

Gateway FX-7805 Gaming Laptop. 6 Sene öncenin en üst segment laptopuydu ,Amerikadan getiren bir arkadaştan çok ucuza almıştım, hala görenlerin ilgi odağı tasarımıyla :) bana lazım olan programlarıda halen canavar gibi çalıştırmakta.(catia-Solidworks) Parçalanana kullanmaya devam edeceğim emektarı.

Seiko 5 SRP203 otomatik saatim. 2 tane almıştım birini arkadaşa verdim. Ebay'dan açık arttırmayla aldığım için çok ucuza geldi. Ömürlük bir saat.
  • İyi ki s4 yerine G2 almışım
  • XboxOne
    4K monitör
    gtx 980

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabioddq -- 1 Ekim 2014; 10:54:27 >
  • Kesinlikle Samsung Galaxy S3

Kullanımıma tam hitap eden f/p canavarım.
  • gm discovery
    ps 2

• TTNET kampayasından Lenovo G570 laptop 36 ay oldu borcu bitti hala sapa sağlam.
  • PC, PS2, Galaxy S3
  • Xbox 360
    General Mobile Discovery
    Tchibo Cafissimo Classic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy S II = kaç kere yere düşürdüm sayamadım bile hala canavar gibi :)

Logitech g500s = forumdan bir arkadaştan 50 tl ye almıştım sağolsun sıfır gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

LG 42LM640S
    LG 42LA660S
    Acer 5740G Notebook
    Logitech Mice Kablosuz Mouse (2005 yılından beri kullanıyorum)

bende acer 5742g kullandım 2 sene
    hiç sorun çıkarmadı
    satarkende 850tl ye sattım geçen sene
    (sadece bataryası öldü sayılır oda hemen hemen hepsinde oluyor)
  • Asus k53sv notebook ( 3-4 sene oldu alalı hala taş gibi fifa15'i de kaldırıyor daha ne olsun :)
  • Tabiki de çin malı telefonlar. Bkz.: Wentto
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Zenfone 6 - Airties 5452

Zenfone 5 yada 6 almayı düşünüyorum da olumlu olumsuz özellikleri var mı sıralayabileceğiniz?
  • Razer deathadder ve roccat kavede demistim.Hos 2side bozuldu.Yine alsam mi diye dusunmuyor degilim.

• Samsung Galaxy Trend Plus-uygun olmasına rağmen çok iyi ve sağlam çıktı.

Philips mp3 çalar.

Logitect hoparlör seti.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.