ayhan benim de dört gözle beklediğim futbolcu.. gelirse sol tarafta sorun çözülebilir (eski performansıyla oynarsa) ama sorun başka şimdi altan ı ordan ortaya kaydırırsak (iliç in yerine) bu kez iliç boşuna alınmış olacak.
bi de necati düzelince kim yedek oturacak ? o da büyük bi sorun. benim gözlemlediğim ne olursa olsun ümit karan kızağa çekiliyor.
çocuk ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor.inş. bu kez öyle olmaz
y abelki çok gaza gelmiş bi yorum olcak ama snki terim zamanıda ki gs izledim gibi geldi bana.şaş çoşmuş karan süpper.helal olsun.ama yönetim bu skorlara bakıpta yine sölerini tumıcak.neyse biz alıştık artık pembe yalanlara
[Deleted by Admins]
ü.karan süperdi. hasan şaş da tam bir moral adamı olduğunu gösterdi. moralli olunca ve serbest oynatılınca neler yapabileceğini gördük. iliç bugün etkisizdi. orhanı zaten beğenmem ve beni yanıltmadı. 2. yarı biraz toparlandı ama haala yetersiz. altan da bayaa iyiydi..
bence bize kily lazım. altan iyi oynuyor tabi ama uefa var Türkiye kupası var. sakatlanır bişey olur ayhanla orda götüremeyiz. kily gelirse banko oynar. altan da icabında ofansif olarak heryerde oynayabilecek bir alternatif olur. tabi bence çok iyi bir solbek lazım ama gerets böyle düşünmüyor.
Maç sonrası Lig TV’nin yaptığı canlı yayında Erman Toroğlu aşka geldi. Toroğlu, bu gece dünya evine girecek Ümit Karan’a, “Bütün golleri bu gece attın. Peki, yarına atacak golün var mı!” şeklinde bir soru yöneltti.
şansalın yüz iafadesini merak ediorum walla
valla dünkü maçı izleyince gs ye olan aşkım iyice alevlendi..artık gs eski bayık,sıkıcı futbolunu bırakmış..atak,çok koşan bi gs gelmiş..bunda gerets in payı tabiki çok büyük..birde ii bir sol kanatımız olsa bu senede UEFA kupasını alırız..yanlız sinirlendiğim bir şey var..hasan şaş ın golünden sonra gerets ve futbolcular kaynaşıp sevinç gösterisinde bulunuyorlar..a.q başkanı ise kös kös oturuyoo..insanda biras sevinme olur a.q..neyse valla takım 10 numara olmuş..re re re ra ra ra gassay gassay cimbombom
lider galatasarayım 3 t2 yaptı inşallah 6. haftaya kadar böle gider 6. hafta bjk-fb maçı varrrrr.6 da 6 yaparsak mükemmel ötesi olur
Orhan'ın kötü oynamasının nedeni Ilic'in gününde olmaması kademe hatasi yapmasiydi.Ergün girdikten sonra Orhan rahatladı orta saha rahatladı Orhanda problem yok
hasanın golü gercekten çok güzeldi ama galatasaray defans a çözüm lazım
Abi altan defansa yardım etmiyo zaten iliç fazla koşmuyo .! Orhan naapsın.! Abi bide Orhan ak Sper ortalar yapan adam gitmşiniz ne diyonuz yaa bi maçlık performansa göre bi oyuncuyu asmayın Fenerliler gibi.! Ayrıca Arkadaşlar Düşünsenize Kily Gonzales Ve iliçin yerinede Gallardo yu Abi 100 90 Gs uefa yı alırdı ama şimdi diyemiyorum.! Büyük takımlara karşı hiç bişey yapamayız malesef orta saha çok az kişi olunca...! Ama Ergun yada Ayhan oynsarsa belki biraz düzelir.!
GGOLLLLL
[Deleted by Admins]
song tomas ikilisi ısındıkça iyi oynuyor kanatlara çare bulmak lazım orhan hep kötü değilde saman alevi gibi parlıyor ama cihan var alternatif olarak
quote:
Orijinalinden alıntı: _SeT_
quote:
Orijinalinden alıntı: Vinsanity86
Abi altan defansa yardım etmiyo zaten iliç fazla koşmuyo .! Orhan naapsın.! Abi bide Orhan ak Sper ortalar yapan adam
ne diyosun hocam sen ananem orhandan daha güzel orta açıyo .
abartma orhan'nin ortaları iyidir
quote:
quote:
Abi altan defansa yardım etmiyo zaten iliç fazla koşmuyo .! Orhan naapsın.! Abi bide Orhan ak Sper ortalar yapan adam
Sana Turgay Şeren' in Ali Sami Alkış' a söylediği sözü hatırlatırım çakal.
quote:
Orijinalinden alıntı: Hellmarch
quote:
quote:
Sana Turgay Şeren' in Ali Sami Alkış' a söylediği sözü hatırlatırım çakal.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme