Şimdi Ara

ALİSAMİYEN DE CİMBOM GOL ŞOV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslanım hep böyle oynasa değil türkiye ligini avrupayı bile ipe dizer..yakışır sana...

• Budur ya.. Neydi öyle Hasan'ın golü ya.. Ümit'in de aynı şekilde..

Penaltı zaten ayrı bir olaydı, Altan'ın kafası da müthişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Budur ya.. Neydi öyle Hasan'ın golü ya.. Ümit'in de aynı şekilde..

Penaltı zaten ayrı bir olaydı, Altan'ın kafası da müthişti.
    Hasan müthiş oynuyor..
    İşallah böyle devam eder..
    O ne goldü öyle helal olsun valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko_ -- 21 Ağustos 2005, 23:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko_

Hasan müthiş oynuyor..
    İşallah böyle devam eder..
    O ne goldü öyle helal olsun valla..

Alıntıları Göster
    helal olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

helal olsun...

Alıntıları Göster
    malatya yine beşlik yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhem

malatya yine beşlik yedi

Alıntıları Göster
    5,e alıştık beyler....

• quote:

5,e alıştık beyler....

Alıntıları Göster
    maçın yıldızı HASAN VE ÜMİT KARAN hele hasanın o çalımlayıp attıgı gol çok güzeldi hatırlarsanız buna benzer golü diyarbakır'da volkanda atmıştı bu hoca varken sırtımız yere gelmez
  • quote:

5,e alıştık beyler....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar takımınızı tebrik ederim. Özellikle Cihan ilk yarıda müthiş ortalar yaptı, Şaş'ın 3 haftalık performansı ise harika...
    Bu futbola geçen seneki maçlardan daha çok seyirciniz gelir zira seyir zevki üst düzeyde.
    Malatya bu kadar açık oynamakla hata yaptı. 2 dk.da 5-2 olunca koptular.
    Ligin şu an en keyif veren futbolunu takımınız oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PER NOİ FORZA

Arkadaşlar takımınızı tebrik ederim. Özellikle Cihan ilk yarıda müthiş ortalar yaptı, Şaş'ın 3 haftalık performansı ise harika...
    Bu futbola geçen seneki maçlardan daha çok seyirciniz gelir zira seyir zevki üst düzeyde.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: PER NOİ FORZA

objektif yorumun için teşekkür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: PER NOİ FORZA

Alıntıları Göster
    quote:

aynen ben de teşekkür ediyorum

maça gelirsek gollerin hepsi birbirinden güzeldi penaltı golü bile...

ama hasan ın çalımı ve golü müthişti tabii ki oyunu da
    hemşerim oynarsa böle oynar işte

• quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

quote:

Alıntıları Göster
    3. gol neydi oyle be. cihandan harika orta ümitten harika gol...hasanın golü de ayakta alkışlanır...
    demeden geçemeyeceğim defans anababa günü çok pozisyon veriyor.tomas-song ikilisinin alternatifi yok saido da ayrı mesele. ama yediğimizin bir fazlasını atarsak bize yeter helal olsun gerets 3 sene ardından böyle bi takımı bize seyrettirdiğin için.
    gs budur...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    staddan yeni geldim.mülkemellll......... beyler gollerin görüntülerini indirebileceğim bri yer varmı (HASAn ŞAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ)

• quote:

Orijinalden alıntı: cayonga

staddan yeni geldim.mülkemellll......... beyler gollerin görüntülerini indirebileceğim bri yer varmı (HASAn ŞAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ)

Alıntıları Göster
    bi süre sonrawww.galatasaray.org a golleri koyarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis

3. gol neydi oyle be. cihandan harika orta ümitten harika gol...hasanın golü de ayakta alkışlanır...
    demeden geçemeyeceğim defans anababa günü çok pozisyon veriyor.tomas-song ikilisinin alternatifi yok saido da ayrı mesele. ama yediğimizin bir fazlasını atarsak bize yeter helal olsun gerets 3 sene ardından böyle bi takımı bize seyrettirdiğin için.
    gs budur...

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: anubis

gs budur...

yok geçen sene de kayseriye 5 attığımız maçta böyleydi ama her şeyi elimizden kaçırdık ama ümit hasan cihan iyi geçirecekler sezonu birde necati gelsin unstopable forvet ve goller

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

quote:

Orijinalinden alıntı: anubis

gs budur...

yok geçen sene de kayseriye 5 attığımız maçta böyleydi ama her şeyi elimizden kaçırdık ama ümit hasan cihan iyi geçirecekler sezonu birde necati gelsin unstopable forvet ve goller

Alıntıları Göster
    Hasan'in bu performansı Milli takımımız içinde çok iyi bir haber.Lütfen Almanya'ya gidelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Hasan'in bu performansı Milli takımımız içinde çok iyi bir haber.Lütfen Almanya'ya gidelim

Alıntıları Göster
    Galatsaray' tebrik ediyorum.İyi oynadılar gerçekten de....Hasan müthişti attıgı gol şık çalımlar vs...Ama bir şey dikkatimi çekti geçen sene Galatasaray bir gol attı mı maçı koparırdı [Gb maçı hariç]bu sene defansif anlamda sorun var sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Alıntıları Göster
    walla ŞAŞın golü haftanın golü olacak güzellikteydi..çalımlar ve vuruş tek kelimeyle mükemmeldi...KARANın da 2. golü çok güzeld..ancak bi arkadaşın yazdığı gibi bende defansın çok iyi oynamadığını düşünüyorum..ancak burada tek suçlu onlar değil..orta sahadan gerekli desteği alamıyorlar..bence SAIDOU görünmeyen kahramanlardan biriydi..çok iyi toplar çaldı, Malatyanın çok atağını kesti..ILIÇ bugün kötüydü, ilk yarıda neredeyse 10 kiş oynadık...ERGÜN girince takım havasını buldu..ilerki haftalarda SAIDOUnun yanına orta sahada top kapacak, atakları kesecek bi adam daha koyabilirsek(bu ERGÜN yada VOLKAN, hatta AYHAN bile olabilir) o zaman daha az pozisyon veririz...ancak bu oyun devam ederse herhalde bizim maçı alabilmemiz için en az 3 gol atmamız gerekecek..çünkü her hafta 2 gol yiyoruz(bu gollerin bir kızmı da hep aleyhimize çalınan penaltılar oluyor, ancak bu hafta verilen 2 penaltıda doğruydu bence...)
    gerçekten de ligdeki en keyifli oyunu GS oynuyor..inşallah hep böyle güzel ve bol gollü maçlar izleriz...son bir cümle de KARAN için yazmak istiyorum...GSdan ayrıldıktan sonra kendini bulmuş..her hafta daha da güzel oynuyor, attığı gollerde süper...inşallah bu formunu hep korur...ŞAŞa da nazar değmez inşallah..onun bu oyununa hem GSın hemde MİLLİİ TAKIMın çok ihtiyacı var....

• quote:

Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi

walla ŞAŞın golü haftanın golü olacak güzellikteydi..çalımlar ve vuruş tek kelimeyle mükemmeldi...KARANın da 2. golü çok güzeld..ancak bi arkadaşın yazdığı gibi bende defansın çok iyi oynamadığını düşünüyorum..ancak burada tek suçlu onlar değil..orta sahadan gerekli desteği alamıyorlar..bence SAIDOU görünmeyen kahramanlardan biriydi..çok iyi toplar çaldı, Malatyanın çok atağını kesti..ILIÇ bugün kötüydü, ilk yarıda neredeyse 10 kiş oynadık...ERGÜN girince takım havasını buldu..ilerki haftalarda SAIDOUnun yanına orta sahada top kapacak, atakları kesecek bi adam daha koyabilirsek(bu ERGÜN yada VOLKAN, hatta AYHAN bile olabilir) o zaman daha az pozisyon veririz...ancak bu oyun devam ederse herhalde bizim maçı alabilmemiz için en az 3 gol atmamız gerekecek..çünkü her hafta 2 gol yiyoruz(bu gollerin bir kızmı da hep aleyhimize çalınan penaltılar oluyor, ancak bu hafta verilen 2 penaltıda doğruydu bence...)
    gerçekten de ligdeki en keyifli oyunu GS oynuyor..inşallah hep böyle güzel ve bol gollü maçlar izleriz...son bir cümle de KARAN için yazmak istiyorum...GSdan ayrıldıktan sonra kendini bulmuş..her hafta daha da güzel oynuyor, attığı gollerde süper...inşallah bu formunu hep korur...ŞAŞa da nazar değmez inşallah..onun bu oyununa hem GSın hemde MİLLİİ TAKIMın çok ihtiyacı var....

Alıntıları Göster
    niye kimse ümit karan ı milli takım için düşünmüyor ben de onu anlamıyorum
    kesinlikle orda oynayacak kapasitede ,imparatorun ümit i de düşünmesi lazım artık...

ÜMİT KARAN

• quote:

niye kimse ümit karan ı milli takım için düşünmüyor ben de onu anlamıyorum
    kesinlikle orda oynayacak kapasitede ,imparatorun ümit i de düşünmesi lazım artık...

ÜMİT KARAN

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    o zaman da biraz olumsuzlukları konuşalım :

bu orhan ak tan ömür boyu sol bek olmaz.ben bunu bilir bunu söylerim.
    kesinlikle bi sol kanat lazım,o bölgeye ergün de olmaz çünkü ağır kalır.
    yönetim acilen sol tarafa takviye yapmalı...

iliç e gelirsek sahada gezdi.her oyuncu her maç etkili olamaz ama...
    yine de yardımlaşma üst düzeydi ,orhan kazma olmasına rağmen iyi niyetli..

bence kily gonzalez geleceğine bi wederson veya iyi bi sol bek transfer edilse daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 22 Ağustos 2005, 2:23:26 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.