oğlum nasıl futbol izliyorsunuz siz daha kural bilmeden.
kırmıız gördü o yüzden mersin maçında yok. sarı kart cezası da duracak. fener maçında sarı görürse sonraki sivas maçında olmayacak.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktan ne zaman kurtulacağız bilmiyorum. İkinci sarı karttan kırmızının cezası, oyuncu isterse stadı yakmış olsun 1 maçtır.
@ertanunver
Benim bildiğim kadarıyla sarı kart cezasıda sıfırlanacak.
--
Eğer fernandes hakeme küfretmedi veya tükürmediyse 1 maçtan fazla veremezler.
Bu konu 45 dakika sonra fail olacak.
Fernandes bizim maçta sahada olucak.
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
2.sarıdan kırmızı gördüğü için sıkıntı yok. Hakeme sadece tepki gösterdi , çok büyük birşey yapmadı.
1 maç ceza alacak ve fenerbahçe maçında sahada olacaktır fernandes..
nasıl izledin sen maçı ? ikinci sarısı adamın ayağına direk dalmaktan gördü. Direk kırmızı kartlık bir pozisyondu ;) beşiktaşlı olduğundan şimdi bu yazıma tepki göstereceksin maçın özeti internete düşünce pozisyonu tekrar izle haklı olduğumu göreceksin.
2 maç ceza vermezler ise fb maçında cezalı olmaz...
inşallah 1 maç alırda bizim maçta oynar
quote:
Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh
quote:
2.sarıdan kırmızı gördüğü için sıkıntı yok. Hakeme sadece tepki gösterdi , çok büyük birşey yapmadı.
nasıl izledin sen maçı ? ikinci sarısı adamın ayağına direk dalmaktan gördü. Direk kırmızı kartlık bir pozisyondu ;) beşiktaşlı olduğundan şimdi bu yazıma tepki göstereceksin maçın özeti internete düşünce pozisyonu tekrar izle haklı olduğumu göreceksin.
Ben pozisyon'a yorum yapmadım ki. 2.sarıdan gördüğü için tek maç alır dedim sadece..
Pozisyon çok sertti doğru. Ama öncesinde faul var , sende bir daha izle..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh
quote:
Ben pozisyon'a yorum yapmadım ki. 2.sarıdan gördüğü için tek maç alır dedim sadece..
Pozisyon çok sertti doğru. Ama öncesinde faul var , sende bir daha izle..
doğrudur ben sadece pozisyona odaklanmıştım.
Sadece birşey yazıcam faul var pozisyonda tamam ama o hareketi topsuz alanda yaptığını düşün yine kırmızı kart faulu verilmeyen her oyuncu o zaman karşısındaki oyuncunun ayağını kırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Mitandirr
Sadece birşey yazıcam faul var pozisyonda tamam ama o hareketi topsuz alanda yaptığını düşün yine kırmızı kart faulu verilmeyen her oyuncu o zaman karşısındaki oyuncunun ayağını kırsın.
Sert hareket ama kırmızı verilir mi tartışılır be. Çok bariz kırmızı diyemem ben..
Kural göre Fernandes 1 mac ceza alir mersin macinda oynamaz, ama sari kart siniri kalir yani Fb macinda sari görürse birsonraki hafta oynayamaz sari kart cezalisi olarak. Kaldiki elmander alex gibi oyuncular sirf derbi icin 1 er maclik ceza aldilar fernandese hayatta 2 mac vermezler tahkim indirir 1 maca 2 mac ceza ciksa bile