Şimdi Ara

Koltuk seçimi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. eskişehirdeyiz ve eşimle 5 ekimdeki trabzon maçına geleceğiz vodafone arenada ilk maç tecrübemiz olacak bu yüzden bölümlerin konumu hakkında bilgisizim. güney kale arkası (121 bölüm) ve kuzey kale arkası (410 bölüm) arasında hangisini tercih edelim? birde oturma düzeni sabitmi yoksa istenildiği gibi oturulabiliyormu. tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

Satıştaki biletleri ekledim onlardan birinide önerebilirsiniz.

Koltuk seçimi yardım lütfen

• Güney kale arkası biraz daha sakin olduğu için eşinizle daha rahat maç izlersiniz diye düşünüyorum. Seçeceğiniz koltuğun pek önemi yok. Çünkü hemen hemen herkes kafasına göre oturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 16 Ekim 2016; 14:45:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güney daha sakin olur oraya gitmen sizin için daha iyi olur. Fakat bileti ordan almanızı tavsiye etmem. Burdan birinden bulman senın ıcın daha iyi olur.
  • Hocam aldığınız site karaborsa yalnız.Passo'nun sitesinden alırsanız daha avantajlı olur.Buradaki fiyatlar neredeyse iki katı.

• Niye bu siteden alıyorsunuz?www.passo.com.tr doğru adres burası. Biletler çıkar çıkmaz sitede olursanız çok rahat normal fiyatına bilet alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Güney kale arkası biraz daha sakin olduğu için eşinizle daha rahat maç izlersiniz diye düşünüyorum. Seçeceğiniz koltuğun pek önemi yok. Çünkü hemen nemen herkes kafasına göre oturuyor.

Kapalı ve numaralıda herkes kendi koltuğuna oturuyor.

Hatta kuzeyde de yerime oturdum diyenler vardı. Siz emin misiniz kale arkalarında böyle bir sorun olduğuna?

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Güney kale arkası biraz daha sakin olduğu için eşinizle daha rahat maç izlersiniz diye düşünüyorum. Seçeceğiniz koltuğun pek önemi yok. Çünkü hemen nemen herkes kafasına göre oturuyor.

Kapalı ve numaralıda herkes kendi koltuğuna oturuyor.

Hatta kuzeyde de yerime oturdum diyenler vardı. Siz emin misiniz kale arkalarında böyle bir sorun olduğuna?

Aynen öyle. Hatta bir çok kişi bu durumdan şikayetçi. Belirli bir azınlık kendi yerine oturabilse de genel durum bu maalesef.
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. maç biletleri henüz satışa çıkmadığı için buradan almayı düşünmüştüm. normal şartlarda bilet fiyatları nedir yani ts gs fb biletleri zaten biraz pahalı olmuyormu? örneğin antalyaspor maç bileti 80 tl civarında bu sitede satışta. Sitenin güvenilirliğinden yana bir sıkıntı varmı?
  • tamam teşekkür ederim passodan takip edeyim :)
  • Kale arkalarında sadece ortada sıkıntı var kalabalıktan dolayı, kenarlarda da herkes yerine oturabiliyor.
  • BlackEagle kullanıcısına yanıt
    kuzey den 2 kombine var şirketten arkadaşların herkesin kendi koltuğuna oturduğunu söylüyorlar bu sebeple derbiye gitmedim yan yana olamayız diye.
  • Güney kale arkası 121'deyim... ilk maçlarda millet koltuklara çıkıyordu ve çok rahatsız oluyorduk. Ama son maçta kimsenin koltuğa çıkmamış olması dikkatimi çekti. Gayet rahat maç izlendi.

Bizim sırada, önünde ve arkasında genellikle hep aynı kişileri yerlerinde görüyorum başından bu yana. Herkes koltuğuna sahip çıkıyomuş gibime geliyodu bu yüzden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.