< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oceanic815 -- 29 Ocak 2025; 20:38:37 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ
-
-
Hayırlı olsun.
Keyifli bir sezon olsun.
Sonunda yine hepsi gibi Şerefimizle, Hakkımızla şampiyonluğumuz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 27 Mayıs 2024; 23:53:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun bu yıl bizim yılımız olur inşallah
Yeni konumuz hayırlı olsun umarım bu sene dibin dibi olmuştur ve tekrar zirveye dönüşü görürüz.
İzninizle konu başlığına da siyah beyaz kalp ekledim görmek kolay olsun cevaplanan mesajlarda diye
-
Yeni konu hayırlı olsun.
Gelecek sezon hakkında çok iyi şeyler düşünmüyorum.
-
2024-2025 Sezonu Hepimize Hayırlı Olsun.
Zaferleri İçinde Barındıran, Doğru ve Erken Hamlelerin Olduğu, Birlik Olunabilen ve Dış Oyunlara Dirençli Durabildiğimiz Bir Yıl Olur İnşAllah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik direktörlük için 2 kuvvetli ihtimal ve bir de fantezi isim var.
Yerli isim olarak Nuri Şahin: Neler yapabileceğini bilmiyoruz. Ama Almanya ve Türkiye futbolunu bilen bir aday olarak gelmese bile fikirlerinden yararlandığımızı düşünüyorum. Gedson'un merkezin solunda oynaması gerektiğine kadar detaylı bir sunum yaptığına dair iddialar var.
Vincenzo Italiano: Şenol Güneş'in bizdeki ilk dönemi gibi bir etki yapabilecek şekilde hücumu önemseyen, savunmada biraz sorun yaşayan bir teknik direktör. Oyunu heyecan yaratır tabi ki ama yenecek basit gollere önlem olarak çok tecrübeli bir tandem gerekir. Zira özellikle duran toplara çözüm bulamamış bir türlü.
3. olarak da ikinci başkan Hüseyin Yücel'in dile getirdiği Mourinho. Zor bir ihtimal olsa da şampiyonluğa oynayacağımız bir sezonda o bildiğimiz otobüsü çekme gibi bir tercihi olmayacaktır. Ligde bu oyuna gerek kalmaz zaten, Avrupa'da da rakiplere göre daha sık defansif oyun görebiliriz.
İtalya'dan bir de Palladino isteği olanlar varmış ama bu talebin yönetimde olup olmadığını bilmiyorum.
Sportif direktörlük için de ilk duyduğumuz isim Devin Özek. Bir de kupa maçımızı izlediği söylenen Joâo Sacramento'nun Mou'nun yardımcılığı için değil de kendisinin sportif direktörlüğü için teklif almış olabileceği ihtimalini düşündürdü bana. Veya Mou TD + Sacramento ST olarak teklif düşünülüyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 28 Mayıs 2024; 0:13:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yeni konu hayırlı uğurlu olsun. 2024 -2025 sezonu Şampiyonu Beşiktaş yazabilmek dileğiyle 🦅
Hayırlı olsun bu seneki yolculuk daha uzun sürecek çünkü Haziran'dan itibaren önce enkaz kaldırılacak sonra antrenör ve hızlı transferler ile uyum sürecine ihtiyacımız var umarım yolun sonu iyi biter.
Açıkçası düzgün bir antrenör ve yapı kurup Avrupa'da ilerleyen bir Beşiktaş görmek istiyorum. FB'nin bu sene yaptığı hataya düşmemeliyiz ellerinde Avrupa kupası alma fırsatı sonuna kadar varken eli boş döndüler elimize Avrupa imkanı gelirse lig filan umursamamalıyız.
-
Hayırlı olsun konu sahibini engellemişim neden bilmiyorum:) neyse sıfırdan taze başlangıç yapalım. Mitonun engelini dahi kaldırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 28 Mayıs 2024; 0:18:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Avrupa kupamızı alır 25 sene konuşuruz hiç durmadan hiç susmadan birileri var öyle yapıyorlar. 🙂
Konuşuruz konuşmayız bilmiyorum ama Avrupa kupasına ihtiyacımız var
-
Yeni konumuz hayırlı olsun. İnşallah sonu şampiyonluk olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni konu hayırlı olsun umarım iyi futbol izlediğimiz sonunda da şampiyonlukla taçlandırdığımız bir sezon geçiririz.
-
Tebrik ederim.
Bu sezona engellerle başlamayalım.
Kartallar birbirini engellemesin. Forumda farklı fikirler olur ve tartışılır tabi ki. Engellemek nedir? (Troller hariç tabi ki)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 28 Mayıs 2024; 0:28:13 >
İlk sayfadan yerimizi alalım. Ama berbat bir sezondan sonra hava almak adına td gelene kadar uzaklaşacağım bir süre. Umarım şampiyonluğun ve kupa/kupaların geldiği bir yıl olur.
-
Yeni sezon tüm Beşiktaşlılara hayırlı olsun.Umarım bu sene çektiğimiz çileleri tekrar çekmeyiz.İyi bir teknik direktör seçimi ile güzel bir oyun oynayalım şampiyon olamasak bile, şampiyonluk mücadelesi veren bir Beşiktaş izleriz umarım hayırlısı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricardo Quaresma -- 28 Mayıs 2024; 0:33:35 > -
Bütün herkesin engelini kaldıracağım ama Semih'e demedik laf bırakmayan troll aynen engelli kalacak en tahammül edemediğim kullanıcı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 28 Mayıs 2024; 0:35:55 >
Bu arada Semih'e milli takımda haksızlık yapılmasına müsaade etmeyelim.
Gerekirse her saat destek olalım.
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/Theatiba10/status/1794791535890092338?t=Q6k0A0Q9Y24FamBk9-IF1A&s=19
Yeni konumuz hayırlı olsun. Umarım şampiyon olacağımız bir sezon olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 28 Mayıs 2024; 0:42:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
modluk değişecekse , ben adayım. beni destekleyenlerden beğeni bekliyorum. teşekkürler |
Gsnin kadrosu ve oyun gücü şampiyonlar ligi seviyesinde. Doğru yönetim, doğru planlama , doğru oyuncu grubu ve doğru hoca ile başarı geldi. Gelmeye de devam edecek. Biz de bakmaya devam edeceğiz
|
Forumda ki Gsli yöneticiler haddinizi bilin.
Gelip buraya hakaret, suç içermeyen yorumları siliyorsunuz. Sizin üyeleriniz kendi konularında bizim hakkımızda salıncak, 8taş gibi her türlü alaycı isim takmaları kullanıyor. Biz okyanus yazsak mesaj siliniyor. Derhal bu konuda açıklama istiyoruz sizden. |
Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz BJK kulübünün değerli taraftarlarına yeni sezonda başarılar dilerim.
|
Niye forma arkası sponsorluğunun Safi çimento olduğunu da anladık Ciro ile Rafa'ya beton yetmeyeceğini bildikleri için sponsorluğu ordan almışlar böyle bir ileri görüşlülük yok |
BJK BÖLÜMÜNE ADMİN OLMAMI İSTEYENLER +
|
50 puan fark atmışmış. Bu farkın sportif açıdan hiçbir gerçekliği yok. Gerçek diyorsan Sparta prag diye bir takım gelir, 2 maçta 6 tane atıp gider. Farka göre adam çağırılıyorsa 15-16'da bu malum takıma 30 puan fark attık ama milli takıma Hakan Balta, Sinan Gümüş, Yasin falan çağırılıyordu. |
Galatasaray maçında 5 dk top oynamayan takımınızı ve oyuncularınızı eleştirmek yerine bir hafta hakem konuşursanız takım da size böyle cevap verir. Kusura bakmayın.
|
Merhaba
Modluga adayım Mod olmamı isteyenler + ya çök |
Benzer içerikler
- beşiktaş forum
- takım değiştirmek
- galatasaray ismi nereden gelir
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- stada anahtar alınıyor mu
- football manager 2024 ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X