ayrılması iyi oldu sırada musrati de gitse çok iyi olur |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (4. sayfa)
-
-
Necip'i ya da Cenk'i savunmuştur benim gibi
-
Haberin gerçek olduğunu sanmıyorum. Salih toy çocuk değil. Yönetimle pazarlık yapılır, bunlar da konuşulur ama böyle basına takım arkadaşıyla kıyas yaparak demeç vermesi mümkün değil.
Tabi gerçekse de artık Beşiktaş'ta duramaz. İşte bize böyle sözleri söyletmek için uydurulan haberler bence. Ya da yönetimle yapılan görüşmeleri sızdıran bir köstebek var. -
Yeni sezon konumuz hayırlı olsun.
Zor ve bizim için kazandığımız kupa hariç hatırlamayacağımız ve hatırlamak istemeyeceğimiz bir sezon geride kaldı. Yeni sezon için yeniden bir yapılanmaya giriyoruz ve hoca konusu kadar, gidecek ve gelecek yabancı oyuncularda önemli olacak. Umarım yönetim, kaliteli oyuncu tercihleri ve iyi bir hoca tercihi ile yeni sezona başlar. Başlangıcı da süper kupa olsun. En büyük dileğim gelecek sezon için, şampiyonluktan ziyade, artık Avrupa arenasında Uefa olur, Konferans olur bir final görelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 28 Mayıs 2024; 11:16:19 > -
Getirsinler 25m Euro'yu, gönderelim. -
Ben salihin kalmasını şahsen isterim. Ama uygun bir ücrete tabi ki. Kendini amir ile kıyasladı mı bilmiyorum ama adam sakatlanmasa satılacaktı 8-10 m Euro’lara. 1.2 milyon falan hiçbir Anadolu klübü veremez o paraları salihe. Diğer büyüklerden birine imza atarsa kendi bilir ne diyelim -
Muhtemelen Musrati çöpleyen tayfadan. Kupayı getirmesi bile bence alınan paraya değer. O golle feneri geçtik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 28 Mayıs 2024; 11:19:47 > -
Sivas'a Rey Manaj için Muleka + 5m Euro bonservis önermişiz. (Haber7) -
Konumuz hayırlara vesile olsun inşallah
Bu sene parola 5 kupa olmalı. İnşallah hepsini alacağız
En büyük BEŞİKTAŞ -
Hangi 5 kupa hocam :))
-
Lig süper kupa Türkiye kupası UEFA, UEFA süper kupa
-
10-11 Süper Kupa
23-24 Süper Kupa
24-25 Şampiyonluk
24-25 Türkiye Kupası
24-25 Süper Kupa
Bunları kastediyor galiba arkadaş.
İki kupa daha var:
Avrupa Ligi
Avrupa Süper Kupa
Yok mu arttıran? Kıtalararası Süper Kupa da var sanırım.
8 kupa oldu...
Olmuşken hepsini isteyelim bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 28 Mayıs 2024; 11:36:0 > -
2005-06: GS BJK'yi içerde dışarda yenerek şampiyon oldu, BJK Türkiye Kupası'nı aldı, Süper Kupa'yı da BJK aldı.
2015-16: BJK GS'yi içerde dışarda yenerek şampiyon oldu, GS Türkiye Kupası'nı aldı, Süper Kupa'yı da GS aldı.
2023-24: GS BJK'yi içerde dışarda yenerek şampiyon oldu, BJK Türkiye Kupası'nı aldı, çok yüksek ihtimalle bu senaryo bozulmaz ve Süper Kupa'yı da BJK alır.
-
-
Ben biraz bizim gençlere değinmek istiyorum.
Semih beni acayip heyecanlandırıyor. Şu anda tüm Avrupa takımlarının gözü üstünde. Aguero tarzı bir forvete her takım sahip olmak ister. Pep'e bile bugün Haaland mı Aguero mu desen, 100 kere Aguero der. Tabi burada nasıl bir yol izleyeceğimiz önemli. Semih gelecek sezonda, büyük ihtimal son kez bizimle olacak. Benim görüşüm tabi devre arasında kesin bir Avrupa takımına gideceği. Avrupa şampiyonasında ve sonrasında sezon başı Avrupa elemeleri ile Lig başlangıcında ki formuna göre, sezon sonunu beklemeden bizden alacaklardır. Tabi burada sezona nasıl başlayacağımız da önemli olacak. Büyük ihtimal yönetim gelecek hocaya Semih üzerinden bir kadro planlaması yaptıracaktır. Ben Semih gibi delici, şutör ve güçlü bir oyuncunun kanatta oynatılarak köreltilmesine karşıyım. Semih ne olursa olsun, forvet oynamalı. Tabi arkasına kimi alacaksın, oldu ki devre arasında gitti diyelim bu seferde yerine kimi getireceksin gibi soruların planlaması çok iyi yapılmalı. Semih 23-24 yaşına geldiğinde büyük ihtimal EPL de Haalandı tokatlayacak. O zamanları sabırsızlık ile bekliyorum.
Demir Ege ve Emrecan'dan hiç umudum yok. Çok fazla gelecek vaad etmiyorlar bence. Demir ege özellikle oyun bilgisi çok zayıf. Fiziğini yeterince kullanamıyor. Geliştirmesi gereken çok özelliği var ve ben çok fazla umutlu değilim. Emrecan ile beraber Ligin orta sıra takımlarında rotasyon oyuncusu olurlar en fazla.
-
Türkiye'den hiçbir takım Avrupa'da başarılı olamaz. Şu anda ortada bir kadro bile yok. Elde bir sürü yabancı oyuncu var. Doğru düzgün gelir yok. Satışından para kazanabileceğin elinde bir tek doğru düzgün Semih Kılıçsoy var. Gelecek sezonda ilk 3 içerisinde ligi bitirebileceğimizi düşünmüyorum bile. Çok fazla hayal kuruyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 7-QuaresmaTürkiye'den hiçbir takım Avrupa'da başarılı olamaz. Şu anda ortada bir kadro bile yok. Elde bir sürü yabancı oyuncu var. Doğru düzgün gelir yok. Satışından para kazanabileceğin elinde bir tek doğru düzgün Semih Kılıçsoy var. Gelecek sezonda ilk 3 içerisinde ligi bitirebileceğimizi düşünmüyorum bile. Çok fazla hayal kuruyorsunuz.
Olursa bir tek Başakşehir olabilir, taraftar baskısı olmadığı için. 3 büyüklerin istikrar yakalaması çok zor, dönemsel çıkışlar olabilir ancak 1-2 sezonluk. Kötü gidişe sabır yok çünkü.
-
yeni sezonda fenerbahçe ve galatasaray taraftarlarının ve medyasının ortalığa attığı haberler, görüşler çerçevesinde kendi takımını eleştirir görünüp hakaret eden taraftarlar umarım biter.
eleştiri dediğin takımı ileri taşır. ama sen eski yönetimin yükünü bu yönetime atarsan, musrati'ye kötü oyuncu dersen herkes bi tarafıyla güler sana. musrati'ye iki takımın da ağzının suyu akıyor. bizim taraftar da gaza gelip musrati kötü diyor.
"ben haklıyım" deme isteğinden vazgeçmek lazım.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X