Daha Yıldız Tilbe Konseri Var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (3. sayfa)
-
-
Bu sene yeni konumuz attığımız golleri, yapılan asistlerin konuşulduğu bir yer olması dileğiyle ve en önemlisi sezon sonunda ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ diyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hemen demedim canım. Elbette konserler, etkinlikler devam eder daha. Haziran bitmeden yenilenir umarım.
Yeni konu hayırlı ve bol kupalı olsun inşallah.
vay gençler çok hızlısıınz ya 24 25 açılmış sayfalar akıyo maşallah
yeni sezonda takımdan helva yapacak bir hoca getirirler umarım,
işe yaramayanları gazlayıp defans orta forvet 3 mevkiye de 10 üzeri 8 den yukarı en az bir adam alırlar umarım.
şu gedsona bi kimlik kazandırıp ne yaptığını bilen ya sağ ya sol koridorda git gellerle faydalı koşular yapıp asistler üretir umarım.
bir de mulekanın son maçta yaptığı asistten her maç yapabilecek oyunu gören okuyan adam ve adamlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 28 Mayıs 2024; 9:18:56 > -
BJK AŞ'de daha önce istifa eden Adnan Demir'in yerine MESA Holding CEO'su Mert Boysanoğlu atanmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 28 Mayıs 2024; 9:28:3 >
Bir yabancının gözünden kupa maçı. CultrasyoutubeBESIKTAS ist TÜRKISCHER POKALSIEGER 🇹🇷🤯🔥| UNGLAUBLICHE ATMOSPHÄRE | Beşiktaş v Trabzonspor Vloghttps://www.youtube.com/watch?si=-BOIk_desp0ZUNdQ&v=SKG6AB8HizU&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yeteneksiz dediğin çocuğun son attığı golü görmedin herhalde? Ronaldo golü attı çocuk, hala yeteneksiz diyor. Çalım, dripling ve vuruş becerisini aynı anda gösterdi. Daha da gösterecek, herkesin gözüne gözüne sokacak.
Eleştirmek farklı eleştiriyorum ayağına hakaret etmek farklı. Bunun ayrımını en kısa zamanda öğrenelim. Sadece forumda değil hayatta da önemli bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam çok memnun.
Bu arada sosyoekonomik durumumuzu da incelemiş. Maç günü gündüz, insanımızın yoksul olduğundan bahsediyor. Maç biletlerinden yiyecek içeceğe kadar fiyatların Türkler için yüksek olduğunu söylüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 28 Mayıs 2024; 9:59:50 >
Yeni konumuz hayırlı olsun. Umarım 6 kupalı (lig & Türkiye Kupası & UEFA & 10-11 Süper Kupa & 23-24 Süper Kupa & 24-25 Süper Kupa) ve 2000 Atatürk Kupası tescilli, bol bereketli bir sezon olur. (Biz evrene enerjiyi gönderelim de, olup olmamasına bakarız.)
Bunun için önce federasyon başkanından kurtulmak, ardından tam destek sağlayacağımız bir teknik direktör ve sportif direktörü getirmek, takımdaki çöpleri göndermek ve en az 5 yabancı 5 yerli çok iyi transfer yapmak gerekiyor.
Ben yönetimimize güveniyorum.
-
Yerli Havuzu İçin Emirhan Topçu Denenebilir. Yasin Deniyor Bakalım.
Yabancı Kaleci Alınacaksa ve Mert Gidecekse Yedek Kaleci İçin Kayseri Kalecisi Bence İyi.
Bek Olarak Ligde Ferdi En İyi Oyuncu. Hatta Bek Dışında da En İyi Oyunculardan. Ona Rakip Oyuncu Bulmak Zor Olacak. Konya'daki Guilherme Daha İyisi Bulunmazsa Düşünülebilir. Yedeği Karagümrükten Levent Olabilir.
Sağ Bek İçinde Osaiye Rakip Biri Lazım.
Bu Arada Gençlerin İlerleme Odaklı Düşünülmesi Gerektiğini Unutmayalım. Osai Eleştirilen Bir İsimdi Ama Toparladı İlerledi Gelişti. Fenerde ki Gençlerin İlerleyişine Bakmak Lazım.
Bu Arada Dijku Beğendiğim Stoperlerden. Bedelsiz Alınmışlardı.
Gedson Top Almada Ligin En İyisi, Top Sürüyor vs Ama Yeterli Değil. Nadiren Şutla Gol Buluyor veya Orada İş Çıkarıyor. Genelde Başarısız. Ama İyi Bir Takım Oluşursa Bence O da İleriye Kendini Atacaktır. Gelişecektir. Bu Yıl Onun Yılı Olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yeni konumuz hepimiz başarılar yaratır umarım..
hayırlı uğurlu bol kupalı bir yıl olur umarım ...
-
Olawoyin de Fena Durmuyor Ama Bilemedim. Büyük Takımda Nasıl Olur.
Haris Hayradonoviç de Seçeneklerden Biri. Kendini Geliştirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru söylüyor adam. Herşey çok pahalı oldu bizde. Ben alman, İngiliz ve hollandalı misafirlerle çalışıyorum ve fiyatlara dair biraz bilgim var. Gündelik çoğu şey ya aynı fiyata geldi yada daha pahalı. Ülkemizin doğal vs tarihi mirası dışında hiç bir cazibesi kalmadı neredeyse.
Mert bu yaştan sonra bir yere gitmez. Bırakacağı zaman belki Kocaeli'ye gider.
Gedson'u ŞG bozdu, sonra gelenler de üzerine tüy dikti. Adamı sahada izleyince hareketleri hep sola dönüp kaçmaya yönelik. Ama bunu engelledi teknik direktörlerimiz. Söz dinlemediği zaman başarılı oluyor.
Merkezde Musrati'nin sol önünde Gedson ve sağ önünde iyi bir 8/10 numaraya ihtiyaç var. Amir iyileşti artık. Kampta durumu gözlemlenip yeterliyse onunla devam edilir. Değilse kiralanıp daha net bir isme gidilir. OX da o garantiyi vermedi, veremeyecek malesef. Salih de orada yedek olarak devam eder bence. Salih'ten önce rotasyona Emirhan İlkhan sokulabilirse iyi olur.
İlk 11'e iki iyi stopere ihtiyaç var. Varane - Hermoso ayarında olmalı. Sağ stoperde Talha, Necip de yedek olarak durur. Sol stopere Yasin Özcan alınıyor. O da hem sol stoperi hem de sol beki yedekler.
Rashica - Hasiç kanatlarda yeterli görünürse bir seri kanat (Jan-Niklas Beste) ve bir de yaratıcı kanat alınabilir.
Bu sezon ilerde Muci ve Semih'in aksiyonları yeterli gelir mi bilemeyiz. İyi bir pivot santrafor alınır. Benim beklentim Bruno Petkovic ama Shick ve Haller'in adı geçti.
Beklerin ikisinin de süper yetenek olmasına gerek yok bence. Svensson düz adam olsa da yavaş yavaş alışıyor ve formu yükseliyor. Onur'dan çıkılıp iyi bir yerli isimle takviye yapılır.
Masuaku koca bir soru işareti. Gelen teknik ekip ve yeni kadro ile nasıl anlaşır, gitmesi mi kalması mı daha iyi olur, görmeden bir şey diyemiyorum. Orada aceleye gerek yok.
Tayfur, Umut, Onur, Cenk Anadolu takımlarına gönderilir. Kiradan gelen yabancılar da kiralık veya satılık gönderilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 28 Mayıs 2024; 11:4:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
x (formerly twitter)Deportes Reports (@DeportesReports) on Xhttps://x.com/DeportesReports/status/1795332913954779271
-
Mert Gitmez Gider Bilemem Ama Güven Vermiyor. Sakatlığı Çok Oluyor. Zaafları Olan Bi Kaleci. Transferde Son Seçenek Kaleci Tabi. Ona Gelene Kadar Çok Yer Var. Yavaş Yavaş Toplamak Lazım Takımı Gücümüz Ölçüsünde.
Gedson İyi Takım ve Bakış Açısı Geniş Bir Teknik Direktörle Bence Daha İyi Olacak. Aslında Bir Çok Oyuncuyu Bu Durum Etkileyecek.
Kanatlar Konusunda Bu Sene Çok Geride Kaldık. Forvet Anlamında da Yenilenme Şart.
Orta Saha Bile 1 Takviye ile Götürür Ama Hucum Hattında Yeni ve Kaliteli Enerji Şart.
Stoper Zaten Herkesin Söylediği Bir Nokta. O Konuda Tekrarlamaya Gerek Yok.
Warolda Bugün Ayrıldığını Söyledi. Ayrılıklar ve Gelişlerle Savunma Hattını Bekliyoruz.
Masuaku Konsunda Ben Değişim Olması Gerektiğini Düşünüyorum. Tabi Bu Sene Takımda Düşüktü Ama Yine de İlk Yılında da Ben Memnun Değildim. Özellikle Savunma Hataları Beni Çıldırtıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
maç 2 -0 hiç bir oyuncu müdehale etmiyor defans .....deydi diyor 86 dakika da sahada gezinmiş gol atamamış bana hikaye anlatmayın
bu şekilde bu kafa yapınız devam ederse seneye 10. haftada lige veda ederiz yeniden süt kupası peşine düşeriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Mayıs 2024; 11:3:43 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X