sepet die bir tablo olustur, id userid urunadi fiyat vs.. şeklinde. Sonra sepet e ekle dediğinde userid e göre table a atsın.. En basit yöntemi bu tabi birde session ile yapabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: rh+ sepet die bir tablo olustur, id userid urunadi fiyat vs.. şeklinde. Sonra sepet e ekle dediğinde userid e göre table a atsın.. En basit yöntemi bu tabi birde session ile yapabilirsin sitedeki butonların id lerine goremı cekecek eğer böyle ise idlerine fiyatlarını mı ekleyeceğim pek fikrim yok kardeşim nasıl yapacağım
şöyle ki ; <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=69438901&url=urun.php?ekle=ekle" data-href="urun.php?ekle=ekle">sepete ekle</a> Diyelim (urun.php olduğunu varsayıyorum ürün detayın) if($_GET[ekle]==ekle) { } ekleme kodların. User giriş yapıcak tabi, kayıtlı kişiler sepetine eklicek. Öyle olduğu zaman veritabanına eklerken userid i alıcaksın..
quote:Orijinalden alıntı: rh+ şöyle ki ; <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=69446549&url=urun.php?ekle=ekle" data-href="urun.php?ekle=ekle">sepete ekle</a> Diyelim (urun.php olduğunu varsayıyorum ürün detayın) if($_GET[ekle]==ekle) { } ekleme kodların. User giriş yapıcak tabi, kayıtlı kişiler sepetine eklicek. Öyle olduğu zaman veritabanına eklerken userid i alıcaksın.. Jquery ile desteklemek istersek nasıl yapabiliriz ? Sayfa yenilemeden post edicem ajaxla onu biliyorum fakat. Sepetim(1 2 diye artmasını istiyorum.)
quote:Orijinalden alıntı: drytea quote:Orijinalden alıntı: rh+ şöyle ki ; <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=69446674&url=urun.php?ekle=ekle" data-href="urun.php?ekle=ekle">sepete ekle</a> Diyelim (urun.php olduğunu varsayıyorum ürün detayın) if($_GET[ekle]==ekle) { } ekleme kodların. User giriş yapıcak tabi, kayıtlı kişiler sepetine eklicek. Öyle olduğu zaman veritabanına eklerken userid i alıcaksın.. Jquery ile desteklemek istersek nasıl yapabiliriz ? Sayfa yenilemeden post edicem ajaxla onu biliyorum fakat. Sepetim(1 2 diye artmasını istiyorum.) http://junejawebblog.com/2012/04/15/jquery-add-to-cart-effects/ burayı inceleyebilirsin
quote:Orijinalden alıntı: rh+ quote:Orijinalden alıntı: drytea quote:Orijinalden alıntı: rh+ şöyle ki ; <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=69446799&url=urun.php?ekle=ekle" data-href="urun.php?ekle=ekle">sepete ekle</a> Diyelim (urun.php olduğunu varsayıyorum ürün detayın) if($_GET[ekle]==ekle) { } ekleme kodların. User giriş yapıcak tabi, kayıtlı kişiler sepetine eklicek. Öyle olduğu zaman veritabanına eklerken userid i alıcaksın.. Jquery ile desteklemek istersek nasıl yapabiliriz ? Sayfa yenilemeden post edicem ajaxla onu biliyorum fakat. Sepetim(1 2 diye artmasını istiyorum.) http://junejawebblog.com/2012/04/15/jquery-add-to-cart-effects/ burayı inceleyebilirsin Çok teşekkür ederim :)
quote:Orijinalden alıntı: rh+ şöyle ki ; <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=69472127&url=urun.php?ekle=ekle" data-href="urun.php?ekle=ekle">sepete ekle</a> Diyelim (urun.php olduğunu varsayıyorum ürün detayın) if($_GET[ekle]==ekle) { } ekleme kodların. User giriş yapıcak tabi, kayıtlı kişiler sepetine eklicek. Öyle olduğu zaman veritabanına eklerken userid i alıcaksın.. üstadım tam kafama yatıramadım bu mantığı peki admin paneli nasıl olabilir