Şimdi Ara

ALIŞVERİŞ YAPACAK DOĞRU DÜRÜST BİR YER VARMIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ülkede bilgisayar donanımı üzerine alışveriş yapılacak bu işten anlayan müşteriye saygılı doğru dürüst bir yer varmıdır Allahınız aşkına söyleyin şu foruma daha yeni katıldım forumun tamamı tüketici şikayeti neredeyse.

Bana gelince nerden alışveriş yapsam adamlarla kavga ediyorum benmi çok şey istiyorum bu ticaret yapanlarmı çakal anlamadım adamlar ne bilgisayardan anlarlar, ne müşteriye saygıdan anlarlar, bırakın müşteriyi insana saygı önemli üç kuruş parası var diye hepsi geçmiş iki dükan açmış oturmuş başına yeter yav .Başıma bir çok olay geldi şimdi burda yazmaya kalksam bir saat yazarım hepsindede haklıyım hani az çok kul hakkını gözeten biriyim.O değil bu adamlar adamı bi gün katil bile ederler.

Gerçekten hizmet olsun , yaptığı işi bilme olsun ,müşteriye saygı olsun, bilgisayasar donanımı dedik şu bilgisayardan anlama olsun varmı bunların hepsini yerine getiren firma şuraya yazında öğrenelim.

Buradan da tüm gücü ve zamanı olan arkadaşlara çağrı yapıyorum fikirler öne sürün bişeyler yapmaya çalışalım ve yapalım !! adam gibi tüketiciyi kanunu için tüketiciyi koruyan bir tüketici kanunu için.Unutmayın hepimizin başı birgün ağrıyabilir bu işten.

• valla ben bilmiyorum öyle bi firma.
  • En iyisi Eksen Bilgisayar galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluefury

Bana gelince nerden alışveriş yapsam adamlarla kavga ediyorum benmi çok şey istiyorum bu ticaret yapanlarmı çakal anlamadım adamlar ne bilgisayardan anlarlar, ne müşteriye saygıdan anlarlar, bırakın müşteriyi insana saygı önemli üç kuruş parası var diye hepsi geçmiş iki dükan açmış oturmuş başına yeter yav .Başıma bir çok olay geldi şimdi burda yazmaya kalksam bir saat yazarım hepsindede haklıyım hani az çok kul hakkını gözeten biriyim.O değil bu adamlar adamı bi gün katil bile ederler...

...Buradan da tüm gücü ve zamanı olan arkadaşlara çağrı yapıyorum fikirler öne sürün bişeyler yapmaya çalışalım ve yapalım !! adam gibi tüketiciyi kanunu için tüketiciyi koruyan bir tüketici kanunu için.Unutmayın hepimizin başı birgün ağrıyabilir bu işten.

Valla arkadaşım, öncelikle bizim yapmamız gereken şey hakkımızı yasal yollardan sonuna kadr aramak. Çoğumuz bunu yapmıyoruz "yav 3-5 kuruş için hem vaktimi, hem paramı harcamaya değmez" düşüncesiyle hareket ediyoruz.
    Ben kendimden örnek vereyim; ben de zamanında mağdur oldum bir firma tarafından ama inat ettim. Önce Kaymakamlık Hakem Heyeti nden haklı görüldüm. Oradaki kararın yaptırımı olmadığından firma tanımadı tabi. Sonra Tüketici Mahkemesi ne gittim. 6 ay kadar mahkemeyle, 6 ay kadar da Temyiz le uğraştım. Ama sonunda hadlerini bildirdim

Böyle durumlarda önce firmayla konuşun ve yardımcı olmazlarsa Tüketici mahkemesine gideceğinizi belirtin. Kazımazlarsa gözünüzü karartıp mahkemeye verin. Bu arada şunu da ekleyeyim; mahkeme, genelde tüketici lehine karar veriyor.

Eğer ilk başta yazdığım şekilde davranıp "amaan, Allah ından bulsunlar" düşüncesiyle hareket ederseniz daha çok kişinin canını yakar bu adiler (ki Allah çalışana verir. Havadan beklememek lazım) Pabucun pahalı olduğunu gösterelim onlara

• arkadaşa (çerkez) bende katılıyorum hakkımızı aramamız lazım ama ülkemizde gerçekten bu iş zor halk bilinçsiz bilinçli olsa bile insanlar başka dertleri olduğu için uğraşamıyorlar veya uğraşacak zamanı veya cesareti bulamıyorlar.

işte bu durumda iş devlete, hükümete düşüyor tüketiciyi koruyan bir kanunla bu iş halledilebilir ama yapamıyorlar belki onlarda ticaret yapıyordur işlerine gelmiyordur onu bilemeyiz.

Bir fikir üretin demişsin benim aklıma tek bir fikir geliyor medya nın bu işe dikkatinin çekilmesi eğer ki medya dışında ticaretle uğraşmıyan bir medya grubu biliyorsanız onlar bu işi yapabilir. :))
    Bu ülkede her iş medyanın olaya el atması ile çözülüyor mesela medya fakir bir insanı gösteriyor hemen ona iş buluyorlar para yardımı filan peki medya nın göstermediği aç insanlar? onlar ise aç aç oturuyor yani anlayacağın medya iki gün yayın yapsın bu iş hallolur.
    Saygılar.gece gece döktürdük bişeyler ;))

• Ben Antalya'dayım..Donanım ihtiyacımı mümkün olduğunca netten alıyorum (daha ucuz olduğu için) Şimdiye kadar 5-6 firmadan çeşitli alışverişlerim oldu..En çok mavibilgisayar.com dan memnun kaldım..Bu arada sorun yaşamış olan arkadaşlar olabilir ve doğrudur da..Ancak dediğim gibi alışveriş ettiklerimin içinde en sağlamı mavibilgisayar.com idi..Ne garantide problem oldu, ne kutu içerisindeki aksesurlar eksik geldi, nede kargo sorun oldu..
  • www.denge.com.tr canavar gibi. buraya da bir bak. belki işini görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım istanbulda oturuyorsan aybilgisayarı önerebilirim...her parçayı oradan alıyorum...hiçbir şikayetim olmadı...bozulan bir iki parça oldu onlarıda değiştirdiler...fiyatlarıda uygun....
    budahttp://www.aybilgisayar.com.tr/ sitesi...alışveriş sitesidehttp://www.opitipiti.com/ ...

bide ikinci olarakta eksenbilgisayar....
  • eğer hiçbir şekilde sorun çıkmazsa üründe bir dse paran bol ise dediğin doğru...
  • Walla ne yalan söyleyeyim şimdiye kadar hep Gold PCden alışveriş yaptım , hiçbir konuda zorluk yaşamadım. Bir adsl modemi tam 3 kere arka arkaya iade edip farklı marka ile değiştirdiğimi bilirim. Şimdi gold pcden şikayet eden çok olur ama üslup da önemli arkadaşlar. Bir de hep aynı satış temsilcisi ile muhatap olmaya özen gösterin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.