Şimdi Ara

Alışveriş yapılmaması gereken siteler...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ucuz ürün bulmanın yanı sıra internetten yapılan alışverişlerde bazı siteler sahte/yanlış mal gönderme, iade hakkını kullanmaya karşı çıkma ve iade almama, sorunlu ürünün arkasında durmama gibi pek çok olay ile karşı karşıya kalabilmekteyiz.
    Bunun için sabit bir bölüm olursa iyi olur diye düşünüyorum.

Örneğin ben www.goldslimayakkabi.gen.tr adresinden aldığım ayakkabıyı beğenmeyip iade etmek istedim. Kargo parasını da peşin almış olmalarına her türlü sorunu çıkardılar. Bu tür siteleri ifşa edip alışverişi engellersek müşterisine daha saygılı olmak zorunda kalacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mseroglu -- 8 Nisan 2015; 14:53:09 >

• E-bebek.com kullanılmış ürün gönderebilirler
  • Evidea, spormarketim (sportive) aşırı sorunlu siteler. Ben ikisinden de bir kere alışveriş yaptım çekmediğim dert kalmadı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Evidea, spormarketim (sportive) aşırı sorunlu siteler. Ben ikisinden de bir kere alışveriş yaptım çekmediğim dert kalmadı yani.
    indirimplus.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

indirimplus.com

Alıntıları Göster
    n11.com. satıcı ile sorun olursa size kopyala yapıştır cevap veren satıcıyı kollayan bir site. daha önce duymuştum ama bende bugün anladım. mecbur olmadıkça yada güvenilir bir satıcı olmadıkça kesinlikle alış-veriş yapmayacağım.
  • Spigen.com.tr sözde resmi distribütör fakat stokta olmayan ürün satışı yapıyor, iptal işleminde de paraları yatırmıyor 15 gündür daha iademi yatırmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mseroglu

Arkadaşlar ucuz ürün bulmanın yanı sıra internetten yapılan alışverişlerde bazı siteler sahte/yanlış mal gönderme, iade hakkını kullanmaya karşı çıkma ve iade almama, sorunlu ürünün arkasında durmama gibi pek çok olay ile karşı karşıya kalabilmekteyiz.
    Bunun için sabit bir bölüm olursa iyi olur diye düşünüyorum.

Örneğin ben www.goldslimayakkabi.gen.tr adresinden aldığım ayakkabıyı beğenmeyip iade etmek istedim. Kargo parasını da peşin almış olmalarına her türlü sorunu çıkardılar. Bu tür siteleri ifşa edip alışverişi engellersek müşterisine daha saygılı olmak zorunda kalacaklardır.

site zaten ben sorunluyum diye bağırıyor bundan alışveriş yapmanzı baştan hata

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    +1 imle katılıyorum. bende aldığım ürünü iptal etmek istediğim de satıcı ile görüşün biz iptali gerçekleştiremiyoruz bizde görünmüyor dediler satıcı kabul etmese belki de param yanacak .dikkatli olmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo22

+1 imle katılıyorum. bende aldığım ürünü iptal etmek istediğim de satıcı ile görüşün biz iptali gerçekleştiremiyoruz bizde görünmüyor dediler satıcı kabul etmese belki de param yanacak .dikkatli olmakta fayda var.
    avantadan.com
    stokta olmayan ürünler mevcutmuş gibi görünüyor ayrıca para iadesi almak için uğraştırıyorlar kesinlikle bulaşmayın
  • Kesinlikle 724tikla.com sakin bulasmayin. Is bankasi indirim koduyla 500tl lik urun almistim nilfisk supurge kullanilmis, borusu baska urune ait filan berbat bisey gnderdiler. Bide iade edip parami isteyince gondermediler. Urun acilmis filan bir suru salak salak seyler allahtan is bankasi kodu kullanmistim onlara ulastim hemen hallettiler. Beles verseler hicbirsey almam.
  • Mrb,
    www.batangemi.com adresinden alisveris yapmanizi tavsiye etmem. Gonderdikleri urunler arizali, eksik cikabiliyor. Iade etmek istediginizde de sorun cikartiyorlar ve iade almamak icin ciddi mucadele veriyor.
  • Aynen
    indirimplus.com + hitfoni

Hitfoniden iade almam 25 günü bulmuştu
    İndirimplus ise, çin malları satan sıkıntı sitelerden...

Yutdışıda dahil hemen hemen her siteden alışveriş yapmış biri olarak, bu siteleri yazabilirim.

SSL sertifikası olmayan siteleri saymıyorum bile.
    SSL sertifikası olmayan siteleri kullanmayın dostlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Aynen
    indirimplus.com + hitfoni

Hitfoniden iade almam 25 günü bulmuştu
    İndirimplus ise, çin malları satan sıkıntı sitelerden...

Yutdışıda dahil hemen hemen her siteden alışveriş yapmış biri olarak, bu siteleri yazabilirim.

SSL sertifikası olmayan siteleri saymıyorum bile.
    SSL sertifikası olmayan siteleri kullanmayın dostlar.
    www.topuklumoda.com , 10 günde ürün kargolanmadı. ne maillere dönüldü ne telefonlara bakıldı. pay-u devreye girdi ve iade aldım.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Dostum haklısın da hanıma laf anlatamadım. Komşuda görmüş isterim diye tutturdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mseroglu

Dostum haklısın da hanıma laf anlatamadım. Komşuda görmüş isterim diye tutturdu.
    www.delitilki.com adlı siteyi hiç tavsiye etmiyorum.Günün fırsatı kısmından bir ürün satın aldım.Ürünü göndermediler.para iademi yapınız o halde dediğimde ise fatura kesildiği için para iadesi yapamadıklarını ürünü beklemem gerektiğini söylediler.Hergün şikayetvara,mediamarkete yazarak 3 ay sonra para iademi yaptılar.Hiç bir site beni bu kadar uğraştırmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

www.delitilki.com adlı siteyi hiç tavsiye etmiyorum.Günün fırsatı kısmından bir ürün satın aldım.Ürünü göndermediler.para iademi yapınız o halde dediğimde ise fatura kesildiği için para iadesi yapamadıklarını ürünü beklemem gerektiğini söylediler.Hergün şikayetvara,mediamarkete yazarak 3 ay sonra para iademi yaptılar.Hiç bir site beni bu kadar uğraştırmadı.

Alıntıları Göster
    http://www.btsony.com/

Sony akıllı telefonu almıştım, bulaşmayın, bulaştırmayın bu adamlara. Sözde yetkili sony centerlar ama kurumsallık sıfır, lakayıt, hadsiz müşteri hizmetlerini saymıyorum bile. Mağazaları da var oradan da uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

http://www.btsony.com/

Sony akıllı telefonu almıştım, bulaşmayın, bulaştırmayın bu adamlara. Sözde yetkili sony centerlar ama kurumsallık sıfır, lakayıt, hadsiz müşteri hizmetlerini saymıyorum bile. Mağazaları da var oradan da uzak durun.

Alıntıları Göster
    tesettür giyimle alakalı alışveriş olacaksa

e-tesettur.com

adresine bulaşmayın iade süreçleri çok sıkıntılı 2 ay bulabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

tesettür giyimle alakalı alışveriş olacaksa

e-tesettur.com

adresine bulaşmayın iade süreçleri çok sıkıntılı 2 ay bulabilir

Alıntıları Göster
    Delitilki

Sportive

İndirimplus...
  • Gsstore.org 3 ay oldu halen ne ürün ne de ücretini gönderdiler.
  • n11.com sitesindeki "GuvenliAdres" adli magazadan "ucretsiz kargo" ile boya fircasi tutucu aldim. Kargocu ben evde yokken urunu getirmis ve esimden kargo ucreti almis, bu durum onemli degil her zaman olabilen seyler ama asil rezalet sonrasinda.
    Esim yurticikargo posetini eline aldiginda posetin acik kalan kisimlarindan toz puskurup les gibi koku geldigini gorunce sasirip korkmus baya bu adam ne aldi boyle diye. İsten gelince mavi poseti actim icinde siparis ettigim urunle birlikte 10-12 adet sigara izmariti ve bolca tütün-kül pisligi cikti.
    Firmaya ve n11' e rezilligi ilettim, bolca ozur dileme vs... Ama hala soktayim bu sekilde bir terbiyesizligi insan evladi niye yapar ?
     Alışveriş yapılmaması gereken siteler... Alışveriş yapılmaması gereken siteler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.