Şimdi Ara

Aliye Dizisinin Sezon Finali - Kirac yine dötürdü...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aliye dizisinin sezon finalinde Kiracin söyledigi "Bir veda havasi" müthisss, harbiden insanin tüylerini ürperten sekilde yorumlamis parcayi. Bu parcayi Ahmet Kayada söylüyor, ama Kirac bir baska söylemis. Kiracin bu parcasini nerden bulabiliriz, bir bilen varsa lütfen paylassin. Abartmiyorum, ama gercekten mükemmel yorumlamis Kirac. Agzina diline saglik be kocum....

• Ben beğenmedim fazla.
  • beğenmedim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuZuN_CiCeGi -- 31 Mayıs 2006; 11:37:19 >
  • İndirebilecegimiz bir adres var mı? ayrıca aliye dizisinden nefret ederim.hele aliye denen şahıstan ama kıraçın parçaları hosuma gider.hele dizi muzikleri de ona aitse daha da güzel oluyor.
  • Ben şahsen hiç beğenmedim şarkıyı.
    A.Kaya'nın söylediğini okuyana kadar da nasıl böyle bir şarkıyı Kıraç yapmış diye de düşündüm.
    Yani böylesine iyi bir dizi için böyle bir şarkı!!!

Ben şahsen beğenemedim.
  • akşam yeni bölümü beklerken emret komutanıma dalmışım sonrada kıll bill derken izleyemedik
  • Güzeldi ya ben bile duygulandım ciğerden söylüyordu....Bu beyenmeyenlerde ceza fanları olmasın sakın
  • cezamı ıyyyyyyy
    quote:

Orjinalden alıntı: steareth

Güzeldi ya ben bile duygulandım ciğerden söylüyordu....Bu beyenmeyenlerde ceza fanları olmasın sakın
  • Ahmet KAYA yorumundan sonra, o şarkıyı KIRAÇ' tan dinlemek resmen kulaklarımı tırmaladı. Bu kadar abartılı ve çiğ okunabilirdi bu şarkı. "Bağırmak şarkı söylemek değildir."
  • Katılıyorum bağırmak Şarkı söylemek değil...!

Kıraçı severdim ama Ceza ve Tarkana söylediği sözlerden sonra sildim ki Cezayı hiç sevmem o ayrı..! Olaya bakarım ben kim haklı.!

Birdee Zırt pırt Aliyede reklamının yapılması İyice rezilliktir Millet nereye giderse gitsin Kıraç çalıyo
  • Aynen

quote:

Orjinalden alıntı: doors

beğenmedim
  • bence güzel di arakdaşlar çamur atmayın KIRÇA ın yeri ayrı CEZA nın yeri ayrı ayır yollardaki şaerkıcılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.