Şimdi Ara

[ALIYORUM]3000 tl bütçelik sistem için yardım bekliyorum[monitorsuz] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhakkak öyledir ama ben intel bir sistem kurmak istiyorum hocam. Laptopımı hala satamadım. Ucu açık biraz elimdeki nakitle bazı parçaları şimdiden almayı düşünüyorum. Dolar artacak gibi.
  • mellebymelle kullanıcısına yanıt
    Hocam konunuzu kirletmek istemem burada da fan savaşları çıkmasın şimdi,ben 970 öneriyorum evet belki 3,5 vram'i olabilir,r9 390'dan 3-5 fps daha az verebilir ancak stabil bir kart olması ve sürücü bakımından üstünlüğü ile gtx 970 öneriyorum.Yine de siz bilirsiniz r9 390'da almak isterseniz alın yani.
    Ayrıca 1 sene sonra çıkacak oyunlara 3,5 vram yetmeyecek diyenler de var da 1 sene sonra çıkacak oyunlarda vram diye bir şeyin önemli olacağını sanmıyorum.
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Ben aslinda CSGO disinda pek oyun oynamiyorum ama almisken guzel bi sistem almak istiyorum. Rainbowdur, Hitmandir, Witcherdir beni pek sarmiyor o tur oyunlar acikcasi. GTA 5, CSGO, H1Z1 oynayabileyim yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Gayet rahat oynarsınız hocam.
  • Şimdilik bunlara karar verdim, yorumları bekliyorum. PSU/KASA/RAM eksik. Yardımcı olabilir misiniz?
    Bu mesaja eklenen görseller:

[ALIYORUM]3000 tl bütçelik sistem için yardım bekliyorum[monitorsuz]
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellebymelle

Şimdilik bunlara karar verdim, yorumları bekliyorum. PSU/KASA/RAM eksik. Yardımcı olabilir misiniz?
    Bu mesaja eklenen görseller:

600 liraya geri kalan 3ünü almaya çalışırsanız dengeli bir sistem olmaz.

• Bionic. kullanıcısına yanıt
    GSkill RipjawsV 8GB 2400MHz DDR4 RAM Bellek - F4-2400C15S-8GVR - 40,96$ + KDV = 139,20 TL

bunu ve dark n10 almayı düşünüyorum hocam olmaz mı?
  • quote:

GSkill RipjawsV 8GB 2400MHz DDR4 RAM Bellek - F4-2400C15S-8GVR - 40,96$ + KDV = 139,20 TL

bunu ve dark n10 almayı düşünüyorum hocam olmaz mı?

Psu?
    Parçalar gayet güzel.
    İçindeki psu kanser eder be hocam ya,3k'lık bilgisayarınız yanmasın.Bi' 100 tl hatta bir 50 tl daha bulabilirseniz daha kaliteli bir 500 w alabilirsiniz.
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    o zaman psusuz dark n10 ve güzel bi 500w psu alıyım, teşekkür ederim
    Hocam böyle alırsanız en iyisi olacaktır.Psu 12v kanalından 504w vermesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoliconOtaku

Hocam böyle alırsanız en iyisi olacaktır.Psu 12v kanalından 504w vermesi lazım.

çok teşekkür ederim valla çok yardımcı oldun. Bu şekilde alacağım

Bir şey değil hocam :)
    Bu arada Corsair champ kasa eklerseniz fiyat 3090'a çıkıyor,yine size kalmış bir şey.Sonuçta iki kasanın da birbirlerinden arda kalan bir şeyleri yok.
  • quote:

http://www.sinerji.gen.tr/dark-n10-usb-30-5x12cm-fan-fan-kontrolculu-pencereli-500w-atx-kasa-pmu67176
    bu uymaz mı hocam

Bu power 12V kanalından ne kadar verdiği hakkında ben bir bilgi bulamadım ama çok yüksek olduğunu düşünmüyorum, marka falan da yazmıyor. Ben asla bu powera emanet etmezdim bilgisayarımı. En azında 12V 40A verebilen verebilen bir powerla almak lazım. Ayrıca seçtiğiniz ram 2400Mhz anakartınız 2133Mhz destekliyor. Seasonic çok kalite bir markadır 12V kanalından 48A 576W güç verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bionic. -- 28 Mart 2016; 20:33:16 >

• güncel aklıma takılan 2 soruyu ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.