alexle tuncayı bilmemde appiahı tanırlarsa ömür boyu unutamazlar (bknz:Uche)
quote:
Orjinalden alıntı: mehman
önce alexi sonra tuncayı sonra da appiahı tanır az kaldı ömür boyu unutamaz daha...
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
Tanışırız sevgililer gününde
kesinlikle
az hocası Fener'i tanımıyosa kendi oyunlarını oynarlar.yani açık oynarlar açık oynadıkları zamanda tam Fener'in istediği rakip olur.hele forvettede nam-ı değer Pele olan Deivid ile işlerini ilk maçtan bitiricez inşallah
kalmamıştır heralde ş.ligi tarihine geçtiler
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Fbyi Avrupada tanımayan kadımı bea
Bende onu diyorum VAN GAAL ne kadar bilgisiz adam
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: oguz58
az hocası Fener'i tanımıyosa kendi oyunlarını oynarlar.yani açık oynarlar açık oynadıkları zamanda tam Fener'in istediği rakip olur.hele forvettede nam-ı değer Pele olan Deivid ile işlerini ilk maçtan bitiricez inşallah
e harbiden yuh
quote:
Orjinalden alıntı: c@neer
quote:
çok güzel seneryo yazmış. van gaal kurt hocadır kariyerini bir kenara bırakın daha maç baslamadan yaptığı açıklamalardan belli. çok zor maç olacak .defans blogunda bırde eksıklerımız var tuzu biberı oldu.şota nın pek varlık gostereceğinı zanetmıyorum. kovermarsı tutmamız gerekıyor.
quote:
hakkaten yaaa.inş. bi gol atar bari
quote:
quote:
leeds united ingiliz 2.ligi 6-0 3 mac 15 gol
fener alsaydı riquelmeyi iyi olurduda bocaya gitmiş ben alsam deived yerine nilmarı alırdım
quote:
Orjinalden alıntı: Fabrequaz
fener alsaydı riquelmeyi iyi olurduda bocaya gitmiş ben alsam deived yerine nilmarı alırdım
riquelme harbien boca juniorsa mı gitmiş bence atıon ?? bu arada deived yerine ondan daha iyi çok adam bulursun
atmıyorum kardeşim sezon sonuna kadar kiralık ama villareal aimarı almış bu demek oluyorki riquelmeye tekmeyi koydular
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
e harbiden yuh
quote:
Orjinalden alıntı: c@neer
quote:
gülmeyin abi bende Atv'de SANTRAda izlemiştim Pele bir internet sitesinde açıklama yapmıştı yeni Pele Deivid fln gibilerinden arkadaşta oradan esinlenmiş olabilir yani..
tanımaması gayet normal...fenerbahçe ne ki??? ha belki avrupada 0 çektiğini biliyodur ordan duymuş olabilir
pele deivid için brezilya nın gelceği demişti gerçi ondan esinlenmedim ama neyse bu arada riquelme boca ya kiralık olarak gitii.gerçekten keşke Fener'e gelse.bu alexten bişi olcağı yok.bugünkü maçta da yine kafada saç bırakmadı
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
tanımaması gayet normal...fenerbahçe ne ki??? ha belki avrupada 0 çektiğini biliyodur ordan duymuş olabilir
Hani derler ya dinime küfreden bilmem ne olsa siznki o hesap.
* Avrupada basarı YOK... * Türkiye de basarı YOK... * Şampiyonluk sayısında yakınlık YOK... ( İsteriz diye mızıldanıp taktıgınız yıldızda dahik) * Yönetimde teknik heyette istikrar YOK... * En az 3 yıldır 3. baska ligde bir Basarı YOk...
Bütün bunları bilince demezler mi adama siz aynada acında kendinizle dalga gecin diye,,,,
quote:
quote:
bırak ya kendileri çok başarılı sanki en son başarıları efes cup işte 2 sene önce