Renault Sabit Fiyat Rezaleti
Merhabalar, hepimizin malumu olduğu üzere Renault fiyat sabitleme garantisi adı altında araç satacağını söylemiş ancak sonrasında sabitlediği fiyattan araçları vermeyeceğini belirtmiştir.
Ben de babamın üzerine bir Megane alabilmek için Renault bayisi ile fiyat sabitleme garantili bir anlaşma yaptık, üstelik kredi kullandık. Biz nasıl olsa fiyatı sabitledik, artık araç bakmaya gerek yok diyerek Kasım ayında araç bakma işlemini sonlandırdık. Ocak ayına geldiğimizde ise aracı aynı fiyattan veremeyeceklerini, ek ödeme yapmamız gerektiğini belirttiler. Bu durumu ise tabiki kabul etmedim.
Benim gibi mağdur olan binlerce insan olduğunu sosyal medya üzerinden gördüm. Ben bu adaletsizliğe başkaldırabilmek için, yasal yollara başvuracağım.
Benim gibi mağdur arkadaşları da, yapılan bu haksızlığa pabuç bırakmak istemiyorlarsa haklarını aramak üzere yanıma davet ediyorum. Şu anda bir avukat ile görüşüp süreci başlatabilmek adına adımları attım. Ancak birlikten kuvvet doğar. Sizleri de bu haksızlığa karşı, adalet mücadelesinde yanımda bekliyorum.
İlerleyen süreçte valilikten yasal izni aldıktan sonra, mağdur arkadaşlarla bir araya gelerek Renault-Mais genel müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yapmayı planlıyorum.
Desteklerinizi bekliyorum.
Saygılarımla
Telefon alacağım, çok kararsızım
|
Plaka Değişikliği
|
|
|
Media Markt ile yaşadığım sorun
|
D-smart alma, aldırma
|
|
Samsung NP300E5A-SONTR alınır mı?
|
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 642
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 10.691 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 60 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası