Şimdi Ara

Alkol sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadas ortamında ayak uydurmak için bir bardak viski ve yarim sise bira ictim normalde ara sira ayda yilda bir viski ve bira icerim. Ilk defa ust uste ictim ve pek nargile icmedigim halde nargile de içtim resmen kasinsim desem yeridir. Enson baktim basim donuyor gittim uzandim baktim kusucam lavaboya gitmeye usendim uzandigim koltuktan firladim hemen kustum. Kusunca hemen rahatladim bi 15 20 dk uyumaya calistim arac kullanacagimdan direkt eve gitmek istemedim. Neyse kendimi iyi hissedince bastim eve geldim soğuk dusumu aldim. Ama midem halen kotu. Dolapta sut ve limonata var bunlardan birini icsem mide agrimi gecirir mi bir daha alkol alanin anasini napsinlar madara olduk gece gece iki bardaga nargile iflahimi kurutti zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• limonu sık bardağa dök tuz at bolca karıştır sonra soda dök iç onu düzelirsin
  • ben kustuktan sonra direk uyumuştum git yat bence
  • Iyi olmus bu devirde hala nargile icen kaldi mi Muhtemelen karacigerin suan agliyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz migde agrisindan kivrandim gittim yattım direkt.

• Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam uyuya kalmasam denerdim.

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Hocam boyle seyler tuketen biri degilim zaten senede 1 arkadas ortaminda sadece.

• Dayanıklı olmadığın bi alanda oynamışsın. Alkol karıştırmak üzerine yeni bir şey denemek tehlikeli

• Geceleyin içtikten sonra bir daha içmem demiştim ben de ama birkaç güne fikrim değişmişti yine. Sen şimdi içer misin yine mesela? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Iyi olmus bu devirde hala nargile icen kaldi mi Muhtemelen karacigerin suan agliyordur.

1 bardak viski ve 1 birayla niye ağlasın

edit:Hatta bira yarımmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 2 Temmuz 2017; 12:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Iyi olmus bu devirde hala nargile icen kaldi mi Muhtemelen karacigerin suan agliyordur.

1 bardak viski ve 1 birayla niye ağlasın

edit:Hatta bira yarımmış

Olsun hocam karacigeri öldürüyor bu çöp içecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene yine arkadas ortaminda 2 bardak raki, 4-5 bardak votka visne karisimi, 2 sise de bira icmistim. Neler ictiklerimden sonrasini hatirlamiyorum :)

Bir daha icenin anasini dedim.. ama arkadas ortamina sene de bir girince yine ne kadar yok desek te zorladiklarinda iciyoruz bir iki kadeh.

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Aynen normalde karistirmam da alkol. Masada cok cesit olunca uyduk seytana. Alkol karistirinca arkaü başi dagitiyorsun. Alisik değilsen.

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam iyi bir sey degil zaten. Bir esprisi yok zaten dedigim gibi muhabbet ortaminda ayak uydurmalik. Yoksa duzenli sporumu yapan insanim alakam yok alkol ve tutun cesitleriyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.