Şimdi Ara

alkolden ehlıyetı kaptırdım.ne yapabılırım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
14.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AMETBİXİ06

kardeş bence sen bir müddet araç kullanma kanunlar ne gerektiriyosa onu uygulaması gerekiyo polisimizin.umarım birdaha alkollü araç kullanmazsın

arkadasım bu guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım.en n azından cok ınce bır dılle uyardın benı.keske dıger arkadaslarda senın kadar nazık olsaydı.
    temennılerın ıcın cok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: safakm

Subjektif yorum yapayim.

Bence yapman gereken basini ellerinin arasina koyup "neden boyle bir gaflette bulunup alkollu araba kullandim, baskalarinin canina, hakkina kastettim` die dusunmendir. Orada polis cevirmemis ama kaza yapmista olabilirdin sonucta haline sukret. 90 Promil falan diyosun o 50 limitini bosuna koyduklarini falan mi zannediyosun? Dunyanin gelismis ulkelerinde 50 promildir limit. bi de yurt disina cikiyosun hadi bakalim yurt disinda alkollu araba kullanabilcekmisin?

Bu ulkenin kurallarina BIRAZ saygi gostersek cok guzel olacak hersey ama neyse uzatmiyim bence ehliyetinden daha cok yaptigin hatayi ve icinde bulundugun gafleti dusun.

Çok güzel yazmışsınız

Eğer ben alkolden ehliyet almış olsaydım bunu böyle bir forum ortamında sormaya utanırdım..
    Aslında böylelerine hiç ehliyet vermemek gerekir.

• Arkadaşım dediğin gibi, izbe, terkedilmiş, harap ve bitap toprak köy yolunda çevirmenin işi ne? Bence hiç yazı yazmayın durumunuzu anlatmak için, çünkü konuştukça...
  • işe alkollü bir şekilde araba kullanmamayı öğrenerek başlayabilirsin
  • Dostum bi şeyler yapmadınmı sende polis amcalara madem ehliyete ihtiyacın var artık Türkiyeden alman imkansız ehliyeti cezan bitene kadar ama gideceğin ülkede yeni bi ehliyet alabilirsin belki çevirmelerde nolursa olsun üflemeyin arkadaşlar şekil a daki gibi fena patlıyosun sonra...
  • hocam gecmis olsun
    neyse cezani almissin bundan sonra alkollu arac kullanmassin herhlde cezayi yedikten sonra
  • arkadaşım sen bile bile lades demişsin. şimdi nasıl çevirip aklımda derim diyorsun. Yaptığın yanlışın farkındasın ama hayat bazen pahalı tecrübeler yaşatır insana, ya kaza yapsaydın işte o zaman yaptığım hatayı nasıl telafi ederim diye yazı yazacak durumda olmayabilirdin. Neyse umarım sadece sana değil tüm okuyanlara bir hatırlatma olur yaşadıkların.
  • İnşallah bir daha vermezler ehliyetini . hattaa keşke hapse atsalar. adam öldürmeye tam teşebbüsden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baran özden

Arkadaşlar bir hata yapmış ve ehliyetini kaybetmiş ve acil ehliyete ihtiyacı olduğu için yardım ve akıl istemiş, hemen saldırmayalım. Tabiki alkollü trafikte dolaşmak çok büyük tehlike ve başkalarının canını yakabilirdi. bu bizde olabilirdik o yüzden ben de arkadaşa alkollü sürdüğü için kızdım ama çok üstüne gidip banlamakta çözüm değil. İstediği konuda bilgisi olanlar varsa forum daha paylaşımcı olur.

Bir hata yapıp ehliyetini kaybetmek yerine bir hata yapıp size de çarpabilirdi, sonrada buraya konu açıp en az cezayla nasıl yırtacağını sorabilirdi, bence bu kadar toleranslı olmayın...

Arkadaşların dediği gibi ineklerin dolaştığı ve insan olmayan köy yolunda çevirmenin işi ne, köyde hurdaya çıkmış pilakasız arabalarla gezenler var onlar nasıl "köy yolu ekibi"ne takılmıyor da siz takılıyorsunuz...

• quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

İnşallah vermezler ehliyetini de kendinin değil trafikteki diğer masumların canına kasteddiğin için cezanı çekersin.

bunun gibilere müstahak

isterseniz kızgın yağ da dökelim mi arkadaşın üstüne ?
    hepimizin, insan olan herkesin başına bu tür şeyler gelmez mi ? hangimiz mükemmeliz, hangimiz hata yapmıyoruz ! Arkadaş hatasının farkında, gerçekten ehliyetine ihtiyacı var, çözüm danışıyor ve ortalık beylik laflardan geçilmiyor. zannedersiniz ki böyle yazanlar toplum içinde çimlere dahi basmazlar, kapılarının önünü her gün süpürürler, her biri örnek insandır !
    işin kolayı vurun abalıya !

• bana bak dostum ortalıklarda dolaşıpta milletin canını yakmaktansa ehliyetsiz ömür geçirmen daha doğru
    sonuçta kokladığın kolanyadan değil içtiğin alkolden dolayı yakalandın bunuda kafana iyi yaz.
    90 promilde insan refleklerinin % 40 ını kaybettiği düşünülünce senin yaptığın hatanın yadsınamıyacağı ve savunulacak bir şeyinin olmadığı ortaya çıkıyor.

kural : alkol alıyorsan evinede bir zahmet taksiyle gideceksin
    yoksa

neşe ile kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbess -- 16 Mart 2007; 20:10:49 >
  • çevirmeyi gördüğünde gazı dibe kadar yapıştıracaktın çok çok arkadan ceza gelirdi ama şuan yapılacak birşey yok tabi emniyette adamın yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

quote:

quote:

İnşallah vermezler ehliyetini de kendinin değil trafikteki diğer masumların canına kasteddiğin için cezanı çekersin.

bunun gibilere müstahak

hepimizin, insan olan herkesin başına bu tür şeyler gelmez mi ? hangimiz mükemmeliz, hangimiz hata yapmıyoruz ! Arkadaş hatasının farkında, gerçekten ehliyetine ihtiyacı var, çözüm danışıyor ve ortalık beylik laflardan geçilmiyor. zannedersiniz ki böyle yazanlar toplum içinde çimlere dahi basmazlar, kapılarının önünü her gün süpürürler, her biri örnek insandır !

canıma ya da malıma kastedecek hiçkimseye tahammülüm O L A M AZ
    ben gene de yazdığım yazının hafif kaldığına inanıyorum

düşünsenize kızınıza ya da yaşlı babanıza alköllü bir sürücünün çarptığını ve Allah göstermesin...... gerisini düşünmek bile istemiyorum.

• burda böyle ahkam kesenlerin şahsi düşüncem %99 u kafayı çekip trafiğede çıkıyordur sonrada burada gelip yok assalar kesseler ehliyeti vermeseler

gibilerinden döktürüyorlar

kardeşim kendini bildikten sonra arabada kullanırsın uçakta ayık ve ne yaptığını bildiğin sürece asla problem olmaz bu iş bu kadar basit NOKTA

bu işler atıp tutmayla olmuyor bu tarz yorum yapanları boğasım geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

bunun gibilere müstahak

düşünsenize kızınıza ya da yaşlı babanıza alköllü bir sürücünün çarptığını ve Allah göstermesin...... gerisini düşünmek bile istemiyorum.

ben derdimi anlatamadım sanırım. asla alkollü araç kullanmayı savunuyorum gibi bir şey çıkmasın, kendim de kullanmadım hiç. ama arkadaş detaylı bir şekilde yazmış. köyde oturuyorum diyor, taxi bulma imkanım yok ve sadece 1-2 şişe biradan bahsediyor. Elbette hiç bir şey insan canından kıymetli değil ama burada öyle bir havada arkadaşa yüklenmişler ki sanki herkes bu konuda dürüstlük timsali.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bunun gibilere müstahak

ben derdimi anlatamadım sanırım. asla alkollü araç kullanmayı savunuyorum gibi bir şey çıkmasın, kendim de kullanmadım hiç. ama arkadaş detaylı bir şekilde yazmış. köyde oturuyorum diyor, taxi bulma imkanım yok ve sadece 1-2 şişe biradan bahsediyor. Elbette hiç bir şey insan canından kıymetli değil ama burada öyle bir havada arkadaşa yüklenmişler ki sanki herkes bu konuda dürüstlük timsali.

Doğru söze ne denir.

• alkolun damlasini bile icmemek gerekirken , icildigi yetmiyor bir direksiyona oturuluyor
    sonrada ne yapmam lazim ne yapacaksin alkolle bagini keseceksin efendi efendi ehliyetini geri almayi bekleyeceksin sonrada kendine kurdugun alkolsuz hayatin tadini cikartacaksin

ICKI BUTUN KOTULUKLERIN ANASIDIR !!!!!!!!!!!!

keske guzel ulkemde hic kimse icmese ve haberlerde bu sene icki satislari reor seviyede dustu ertesi sene neredeyse hic satilmadi gibi haberler alsak (cok az satilan kisimda gayri muslimler icin gayrimuslimlerin sattigi icki payi )
    keske o gunleri gorsekkk

herkese saygilar
  • bu forumda ben 13 yaşından beri trafikteyim siz kaç yıldır trafiktesiniz yada 1.6 arabayla 200 gördüm siz kaç gördünüz muhabbetleri dönerken bu arkadaşa saldırmanız hiç yakışık almıyor sanki siz şehir içinde 50 şehir dışında 90la araba kullanıyorsunuz başınızda bi haleniz eksik yoksa meleksiniz maşallah. kimi alkol alıp araç kullanır kimi sürat yapar kimi hatalı sollar insanların hayatını tehlikeye atar bitaneniz bile trafik kurallarına tam uyuyormu acaba eleman bişey paylaşmış akıl istemiş herkes trafik polisi kesiliyor alkol konusundaki hassaslığınız sürat yada trafik kurallarına uyma konusunda neden yok arabasının motorunu modifiye eden kaçınız frenleride güçlendiriyor nasılsa araba kullanırken yanınızda yokuz ya sallayın hiç makasa girmiyosunuz sinyal vermeden aynaya bakmadan şerit değiştirmiyosunuz dimi trafikte kendini iyi şoför sanıp insanların canını malını tehlikeye atan herkese

• quote:

Orjinalden alıntı: hassimendifer

bu forumda ben 13 yaşından beri trafikteyim siz kaç yıldır trafiktesiniz yada 1.6 arabayla 200 gördüm siz kaç gördünüz muhabbetleri dönerken bu arkadaşa saldırmanız hiç yakışık almıyor sanki siz şehir içinde 50 şehir dışında 90la araba kullanıyorsunuz başınızda bi haleniz eksik yoksa meleksiniz maşallah. kimi alkol alıp araç kullanır kimi sürat yapar kimi hatalı sollar insanların hayatını tehlikeye atar bitaneniz bile trafik kurallarına tam uyuyormu acaba eleman bişey paylaşmış akıl istemiş herkes trafik polisi kesiliyor alkol konusundaki hassaslığınız sürat yada trafik kurallarına uyma konusunda neden yok arabasının motorunu modifiye eden kaçınız frenleride güçlendiriyor nasılsa araba kullanırken yanınızda yokuz ya sallayın hiç makasa girmiyosunuz sinyal vermeden aynaya bakmadan şerit değiştirmiyosunuz dimi trafikte kendini iyi şoför sanıp insanların canını malını tehlikeye atan herkese

tesekkurler arkadasım.sanırım bu konunun sonu olacaktır.cok guzel bır yorum yaaptın.eyvallah.

• quote:

Orjinalden alıntı: hassimendifer

bu forumda ben 13 yaşından beri trafikteyim siz kaç yıldır trafiktesiniz yada 1.6 arabayla 200 gördüm siz kaç gördünüz muhabbetleri dönerken bu arkadaşa saldırmanız hiç yakışık almıyor sanki siz şehir içinde 50 şehir dışında 90la araba kullanıyorsunuz başınızda bi haleniz eksik yoksa meleksiniz maşallah. kimi alkol alıp araç kullanır kimi sürat yapar kimi hatalı sollar insanların hayatını tehlikeye atar bitaneniz bile trafik kurallarına tam uyuyormu acaba eleman bişey paylaşmış akıl istemiş herkes trafik polisi kesiliyor alkol konusundaki hassaslığınız sürat yada trafik kurallarına uyma konusunda neden yok arabasının motorunu modifiye eden kaçınız frenleride güçlendiriyor nasılsa araba kullanırken yanınızda yokuz ya sallayın hiç makasa girmiyosunuz sinyal vermeden aynaya bakmadan şerit değiştirmiyosunuz dimi trafikte kendini iyi şoför sanıp insanların canını malını tehlikeye atan herkese

bu saydıklarınınla alkollü araç kullanmayı doğru mu gösteriyorsun yani? ha tamam o zaman ben şehir dışı yolda 100le gittim evet herkeste alkollü çıksın yola. çok doğru düşünmüşsün

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.