Ehliyetsiz takıl adam gibi kullanırsan birşey olmaz..
Keşke alkollü kullanmasaydın hatta keşke alkol kullanmasaydın ama olmuş bir kere. İlk önce, ehliyeti geri alamazsın. Ama kısa zaman sonra yurtdışına gideceksen ve ehliyet şartsa orada almaktan başka çaren yok. Ama gideceğin ülke kanunlarını önceden araştırsan iyi olur. Oraya ehliyetim yok diye beyan eder ve ehliyet alırsan sonra da ehliyetinin alkolden alındığı ortaya çıkarsa sonucu çok daha kötü olabilir. Umarım alkolü bırakırsın
Daha önce yorum yazmıştım ama madem tartışma uzadı ki artık bence bu site bilgi paylaşımı polemik sitesine dönüyor, insanlar topiclere sorulan soru hakkında istenilen bilgi için cevap yazmak için değilde, sadece orda birini banlamak, biriyle tartışmak, birine değişik hitaplarda bulunmak (bu hitaplara kardeş, bilader gibi basit sözlerde dahil) , tartışam iki kişiden hiç alakası yokken birine saldırmak için giriyor. Bu topicte o hale gelmiş. Bu topic ile ilgili görüşümü yazmıştım eklenti yaparak bir şeyler daha yazayım; Alkollü araba kullanmakla hız limitlerini aşmak arasında ne gibi farklar var.radar cezalarına karşı gelenler burdaki arkadaşı banlamış. makascılar, tuningciler bir anda alkol karşıtı kesilmiş,
Onu alkol almadan önce düºünecektin!
Oh olsun. Alkollüyken araba kullanır mısın? Bu sana ders olmuştur umarım.
Her yerde millet alkollü araba kullanmayın diye dursun...Sen alkollü aracı kullan sonrada ağla yok ben ağzıma içerim,iyi içerimÇok matah iş ya iyi içmek ...Arkadaş kusura bakma nasıl içersen iç istersen burundan al alkolü ama insanların hayatını riskemi attın alcen cezayı Geçen yaz adamın biri elektrik direğine son sürat girdi.İndik araçtan çıkarmaya adam hala boş boş bakıyor ne oldu bana diyeYa arkadaş ya birini ezseydin diyoz yok ben sarhoş değilimki diyorr hala oda iyi içici anlayacağın...Ama sen içip trafiğe çıkıp hala ben iyi içerim diyorsan zaten boşş umarım kimsenin başını yakmazsın bir gün
eğer sorduğun soruya verilen cevaplar hoşuna üslup olarak gitmediyse şu son yazdığın sözler çok daha fazla hakaret içeriyor.
eleştirdiğin hareketin aynısını sende yapmış oluyorsun.
bende yıllardır forumlarda soru sorarım yada topik açarım ama bugüne kadar bana hiç üzüleceğim şeyler söyleyen olmadı.
bu kadar tepki aldıysan başkasında değil kendinde ara suçu.
Bu forumda alkolden ehliyeti kaptırmış birisini savunan insanlar var ya.
Bilerek başkalarının hayatını tehlikeye atan her türlü insanımsının .............. ............................................................................................................ ..........................................
Anladınız siz.
arkadaşım 1.5 biradan 90 promil alkol çıkmaz. ben 2.5 birayla yakalandım 62 promilden verdim ehliyeti. üfledikten sonra da yapabileceğin hiç birşey yok. muhtemelen gittiğin ülkede alkollü araba kullanmanın 1ay hapis cezası falan vardır. dikkatli ol.
Ehliyetini kaptırdıysan yapabileceğin hiçbir şey yok. 6 ay sonra geri alırsın, tabii önce 400 küsür milyon cezasını ödemek şartıyla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme