Şimdi Ara

Alkolik olur muyum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alkolik ol bin kat iyidir psikiyatri ilacı içmekten hem bağımlısı olursan kurtulabilirsin.ilaçların etkisi fiziksel ve zihinsel olarak kalıcı hasar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

alkolik ol bin kat iyidir psikiyatri ilacı içmekten hem bağımlısı olursan kurtulabilirsin.ilaçların etkisi fiziksel ve zihinsel olarak kalıcı hasar.

o bahsettiğiniz olay aşırı dozlarda alımda geçerli yalnız. şöyle bir durum da var, doktor size 6 ay kullanın diyor(genelde böyle) ama millet daha çok kullanıyor, ne de olsa reçetesiz 10 liraya eczaneden bir kutu alabiliyorsunuz.

dediğim gibi aşırı dozda(normal bir fiziğe sahip birisi 12 saatte 1 tane alması gerekirken 1.5-2 tane alması gibi) zararlı, siz kullandınız mı bilmiyorum ama kullanan arkadaşlarım gerçekten memnunlar. ben hiç kullanmadım gerçi ama kullanmış kadar bilgi sahibi oldum diyebilirim.
  • Kaybedenler kulübünü izle tam yaşam tarzın. Onun dışında ben hiç alkolün sigara gibi kahve gibi çekici olduğunu hatırlamıyorum. Bağımlılık olayı zamanla oluyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

alkolik ol bin kat iyidir psikiyatri ilacı içmekten hem bağımlısı olursan kurtulabilirsin.ilaçların etkisi fiziksel ve zihinsel olarak kalıcı hasar.

o bahsettiğiniz olay aşırı dozlarda alımda geçerli yalnız. şöyle bir durum da var, doktor size 6 ay kullanın diyor(genelde böyle) ama millet daha çok kullanıyor, ne de olsa reçetesiz 10 liraya eczaneden bir kutu alabiliyorsunuz.

dediğim gibi aşırı dozda(normal bir fiziğe sahip birisi 12 saatte 1 tane alması gerekirken 1.5-2 tane alması gibi) zararlı, siz kullandınız mı bilmiyorum ama kullanan arkadaşlarım gerçekten memnunlar. ben hiç kullanmadım gerçi ama kullanmış kadar bilgi sahibi oldum diyebilirim.

bende kullandım hem hastalığım daha kötü oldu hemde fiziksel olarak her türlü aktivitede düşüş zihinsel olarak yorgunluk ve zeka gerilemesi.ilaçların amacı hastayı daha kötü yapmak.önceki mesajda verdiğim linklere bakabilirsiniz.bence iyi yapmamıştır placebo etkisidir o.

• quote:

quote:

quote:

bende kullandım hem hastalığım daha kötü oldu hemde fiziksel olarak her türlü aktivitede düşüş zihinsel olarak yorgunluk ve zeka gerilemesi.ilaçların amacı hastayı daha kötü yapmak.önceki mesajda verdiğim linklere bakabilirsiniz.bence iyi yapmamıştır placebo etkisidir o.

dostum aynı etkiyi alkol de yapıyor. fiziksel pek bir düşüş olmadı ama beynim fena halde uyuşuyor. bir yerden bir yere giderken bazen ne ara geldim ben buraya diyorum. dün az daha bir dolmuşun altında kalıyordum ki hiç fark etmedim bile geldiğini. adam kornaya asılınca noluyor dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingJames.QX

quote:

quote:

quote:

dostum aynı etkiyi alkol de yapıyor. fiziksel pek bir düşüş olmadı ama beynim fena halde uyuşuyor. bir yerden bir yere giderken bazen ne ara geldim ben buraya diyorum. dün az daha bir dolmuşun altında kalıyordum ki hiç fark etmedim bile geldiğini. adam kornaya asılınca noluyor dedim.

ilacın etkisi daha farklı linklere bakar mısın?

http://resim.donanimhaber.com/m_54002744/mpage_2/f_/key_//tm.htm#55247216

yazı link:http://ekonomi.milliyet.com.tr/psikiyatrinin-uydurma-hastaliklari/ekonomi/ekonomiyazardetay/14.09.2011/1438254/default.htm

alkolikte olmasın tabi ama alkolün etkisi ilaçtan kat kat iyidir.

geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyüksezar160 -- 12 Aralık 2011; 23:08:12 >

• quote:

2 haftadır aralıksız yalnız başıma içiyorum. Bir iki kere de arkadaşllarla çıkıp içtim. Buna genetik diyorlar, babam da nerdeyse her gün içen bir insan. Bi kız yüzünden ve de yalnızlıktan bu haldeyim sanırım. İçeceğine başka şeylerle uğraş diyenler çıkabilir, uğraşıyorum zaten, bir sürü kursa yazıldım hobi buldum ama yine de korkunç boş zamanım var. Geceler içmeden geçmiyor. Bazı geceler içip gecenin bir yarısında dışarı çıkıp buz gibi havada ağlayıp geri dönüyorum. Para da bok olduğu için param kalmadı içemeyeceğim durumu da olmuyor. Napayım len bir şeyler söyleyin.

2 hafta her gün içtiysen alkolik olma yolundasın sana tavsiyem derhal kesmen ve en az 1 hafta içmemendir, yapamıyorsan derhal profesyonel yardim al.

• bak bir sürü arkadaş edindin burdan buluş bu arkadaşlarla iç madem para gani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

2 haftadır aralıksız yalnız başıma içiyorum. Bir iki kere de arkadaşllarla çıkıp içtim. Buna genetik diyorlar, babam da nerdeyse her gün içen bir insan. Bi kız yüzünden ve de yalnızlıktan bu haldeyim sanırım. İçeceğine başka şeylerle uğraş diyenler çıkabilir, uğraşıyorum zaten, bir sürü kursa yazıldım hobi buldum ama yine de korkunç boş zamanım var. Geceler içmeden geçmiyor. Bazı geceler içip gecenin bir yarısında dışarı çıkıp buz gibi havada ağlayıp geri dönüyorum. Para da bok olduğu için param kalmadı içemeyeceğim durumu da olmuyor. Napayım len bir şeyler söyleyin.

2 hafta her gün içtiysen alkolik olma yolundasın sana tavsiyem derhal kesmen ve en az 1 hafta içmemendir, yapamıyorsan derhal profesyonel yardim al.

psikiyatri ilacı almada psikiyatri ilacı alırsan hayatın kararır.ben kullandım biliyorum.

• Icecek para yok bızde kooc halıne sukret
  • alkolik değilsin düzenli içicisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: glocky

alkolik değilsin düzenli içicisin

poliyanacılık bu oluyor heralde

100lüğe terfi ettim bu arada bugün. buzdolabında amiral gemisi yatıyor gibi hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyzullah05

Madem bok paran , git kariya ne bileyim siseyi dik tutup oturabilirsin

şişenin üstüne oturup ölmeyi bekleyebilirsin
  • panpa banada ısmarla hergün gelirim seninle içmeye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

psikiyatri ilacı almada psikiyatri ilacı alırsan hayatın kararır.ben kullandım biliyorum.

Ne ilaci ya bence çok saçma. Biradan kurtulup sonra başka bir ilaca bağımlı olmak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.