Şimdi Ara

Alkollü Cevirmeye Girdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zQrba

Çünkü gelip bana çarpıyor, devlete değil
    Derdini vatandaşa değil, o alkol limitini koyanlara anlatırsın o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profpide

o zaman senin argümanını sana iade edeyim, sanane, devlet misin karşı olmama karışıyorsun!

sadece devletmi karışır, bizlerin fikri düşüncesi olamaz mı, alkollü araç sürmenize karşıyım diyorum, yollarda gezip alkollü sürücüleri tespit edip ceza veriyorum demedim..yazdığımı tekrar tekrar oku anlayana kadar!
    İşte senin o düşüncenin, bizlerin nezdinde bir değeri yok Ben bakarım kanunda yazana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

yasal sınır genele göre belirlenir.
    ben yasal sınırın altında bile içsem kafam kıyak olur. çünkü alkol kullanmıyorum.
    belki denesem bir bardak birayı bitiremem bile ve bu yarım bardak beni sarhoş etmeye yetebilir.
    yasal sınırın altında olmam sence bu noktada birşey ifade eder mi?

Şahsen benim de başıma böyle bir olay gelirse ben de devlete bırakmam.
    hem iç, hem benim ailemi öldü hem de devlet benim vergimle seni hapiste doyursun.
    Yok öyle bir dünya...
    Burda masal okuyorsun ama senin başına gelse sen de bırakmazsın yargıyı devlete.
    TV de defalarca görüyoruz işte 2 sene yatıp çıkanları, mağdur aileler dert yanıyor sonra, benim canım yandı o iki sene sonra serbest diye.

Alıntıları Göster
    Alkol sınırı zaten sana bana göre değil, en alt limite göre belirleniyor. Yasayı düzenleyenler kafadan atmıyor merak etme.

Trafikte ayıkken de birini öldürebilirsin. Alkol baskın bir etkiyle bunu gerçekleştirmen için limit zaten belirlenmiş. O limitten sonra normal bir kaza değil, alkollü olarak kaza yapmış oluyorsun. Limitin altında kaldığı sürece benim nezdimde bir problem yok.

Benim düşüncem, devletin kanunlarından üstün değil. Herkes kendini devletten üstün gördüğü için bu durumdayız zaten. Varsa bir derdin-derdim, gidersin devlete anlatırsın. Yerse. Sonra adama sorarlar, hangi bilgine hangi çalışmana dayanarak alkol limitini değiştirilmesini istiyorsun diye. Kafadan sallayarak olmaz o işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Alkol sınırı zaten sana bana göre değil, en alt limite göre belirleniyor. Yasayı düzenleyenler kafadan atmıyor merak etme.

Trafikte ayıkken de birini öldürebilirsin. Alkol baskın bir etkiyle bunu gerçekleştirmen için limit zaten belirlenmiş. O limitten sonra normal bir kaza değil, alkollü olarak kaza yapmış oluyorsun. Limitin altında kaldığı sürece benim nezdimde bir problem yok.

Benim düşüncem, devletin kanunlarından üstün değil. Herkes kendini devletten üstün gördüğü için bu durumdayız zaten. Varsa bir derdin-derdim, gidersin devlete anlatırsın. Yerse. Sonra adama sorarlar, hangi bilgine hangi çalışmana dayanarak alkol limitini değiştirilmesini istiyorsun diye. Kafadan sallayarak olmaz o işler.

Alıntıları Göster
    Peki.

• Öner kullanıcısına yanıt
    M1 sınıfı (binek) araçlar için yasal alkol sınırı 0.00 olan 1. dünya ülkesi çok. Fazla takılmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 2 Eylül 2018; 14:7:21 >
  • yasal sınır 0.50 promil. o da 2 tane 50 lik %5 alkollü biraya denk gelir.
  • Ben arabanın torpedoda hacı takkesi bulunduruyorum, polis çevirmesinde görünce devam et deyip salıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobrasam -- 2 Eylül 2018; 14:10:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.