Şimdi Ara

Alkollü Cevirmeye Girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar alkollu olarak cevirmeye girdim yasal sinir 0.50ymis bende 0.30 cikti ceza yemedim ama yine de bir fis doldurdular madem yasal sinirin altinda o zaman o fisi neden dolsirdular? Bilen var mi?

• Seni not alıyor.Alkollü yakalandığına dair.0 olsa hiç doldurmaz.Yarın bir gün ellerinde koz olsun diye.Sevgili günlük bugün bir arkadaşı sınırın altında yakaladık.Şeklinde işte boş ver dolsa ne olur dolmasa ne olur Binali Başkanın sözü bilirsin
  • Egliyetini almadılarsa sıkıntı yok.

He bence hoş mu, değil.

• fişlenmişsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjordan2345

Seni not alıyor.Alkollü yakalandığına dair.0 olsa hiç doldurmaz.Yarın bir gün ellerinde koz olsun diye.Sevgili günlük bugün bir arkadaşı sınırın altında yakaladık.Şeklinde işte boş ver dolsa ne olur dolmasa ne olur Binali Başkanın sözü bilirsin
    Ben de iki defa girdim alkollü çevirmeye, hiç form doldurmamı istemediler.
  • Yarına unuturlar bişey olmaz ...burası Türkiyr neler neler unutulmadı ki .seninkinide unuturlar
  • alkol içmenize karşı değilim, isterseniz günde 10 ton için, beni ilgilendirmez,

ama alkollü iken araç sürmemelisiniz, çünkü sadece kendi can/malınızı değil trafikte/kaldırımda hiç bir kabahati olmayanların hayatını tehlikeye atıyorsunuz.

Allah korusun, alkollü araç sürerken kaldırımda yürüyen, otobüs durağında bekleyen ailemi katletseniz sanırım adalate bırakmazdım sizi !
  • quote:

Orijinalden alıntı: profpide

alkol içmenize karşı değilim, isterseniz günde 10 ton için, beni ilgilendirmez,

ama alkollü iken araç sürmemelisiniz, çünkü sadece kendi can/malınızı değil trafikte/kaldırımda hiç bir kabahati olmayanların hayatını tehlikeye atıyorsunuz.

Allah korusun, alkollü araç sürerken kaldırımda yürüyen, otobüs durağında bekleyen ailemi katletseniz sanırım adalate bırakmazdım sizi !
    Alkollü araç kullanan vatandaşı tasvip etmem, kendim de kullanmam. Fakaaat,

Adam devletin belirlediği yasal limitin altında kalmış. Kanunlara göre araç kullanmasında sakınca yok. Size ne oluyor, devlet misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 2 Eylül 2018; 12:18:22 >

• msansertekin kullanıcısına yanıt
    o zaman senin argümanını sana iade edeyim, sanane, devlet misin karşı olmama karışıyorsun!

sadece devletmi karışır, bizlerin fikri düşüncesi olamaz mı, alkollü araç sürmenize karşıyım diyorum, yollarda gezip alkollü sürücüleri tespit edip ceza veriyorum demedim..yazdığımı tekrar tekrar oku anlayana kadar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Alkollü araç kullanan vatandaşı tasvip etmem, kendim de kullanmam. Fakaaat,

Adam devletin belirlediği yasal limitin altında kalmış. Kanunlara göre araç kullanmasında sakınca yok. Size ne oluyor, devlet misiniz ?

Alıntıları Göster
    yasal sınır genele göre belirlenir.
    ben yasal sınırın altında bile içsem kafam kıyak olur. çünkü alkol kullanmıyorum.
    belki denesem bir bardak birayı bitiremem bile ve bu yarım bardak beni sarhoş etmeye yetebilir.
    yasal sınırın altında olmam sence bu noktada birşey ifade eder mi?

Şahsen benim de başıma böyle bir olay gelirse ben de devlete bırakmam.
    hem iç, hem benim ailemi öldü hem de devlet benim vergimle seni hapiste doyursun.
    Yok öyle bir dünya...
    Burda masal okuyorsun ama senin başına gelse sen de bırakmazsın yargıyı devlete.
    TV de defalarca görüyoruz işte 2 sene yatıp çıkanları, mağdur aileler dert yanıyor sonra, benim canım yandı o iki sene sonra serbest diye.

• Sadece islem yapilmadigina dair kanit olarak imzalatiyorlar..Sonucta Polislerin de hesap verecegi amirleri var..Iste %30 cikti islem yapmadik...Ufledigin aletler hafizali..

Kota doldurmak icin cevirirler, imza alirlar...
  • Unutmuştur onlar.Yada kimisi önemsenmiyor.
  • yasal sınır 1.00, 0.50 değil zaten 1.00'da bir biraya denk geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

yasal sınır genele göre belirlenir.
    ben yasal sınırın altında bile içsem kafam kıyak olur. çünkü alkol kullanmıyorum.
    belki denesem bir bardak birayı bitiremem bile ve bu yarım bardak beni sarhoş etmeye yetebilir.
    yasal sınırın altında olmam sence bu noktada birşey ifade eder mi?

Şahsen benim de başıma böyle bir olay gelirse ben de devlete bırakmam.
    hem iç, hem benim ailemi öldü hem de devlet benim vergimle seni hapiste doyursun.
    Yok öyle bir dünya...
    Burda masal okuyorsun ama senin başına gelse sen de bırakmazsın yargıyı devlete.
    TV de defalarca görüyoruz işte 2 sene yatıp çıkanları, mağdur aileler dert yanıyor sonra, benim canım yandı o iki sene sonra serbest diye.

Alıntıları Göster
    Yasal sınırın altında içmek herkes için farklı miktarlara karşılık gelir. Sen yarım bardakla yasal sınırı geçersin, diğeri üçüncü bardakta yasal sınırı geçebilir. Herkesin metabolizma hızı, vücutta alkolü parçalama hızı aynı olmadığından, birer bardak aynı alkollü içeceği içen iki kişide kandaki alkol miktarı eşit olmaz. Bu yüzden yasal sınırın altında olmak anlam ifade eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

Yasal sınırın altında içmek herkes için farklı miktarlara karşılık gelir. Sen yarım bardakla yasal sınırı geçersin, diğeri üçüncü bardakta yasal sınırı geçebilir. Herkesin metabolizma hızı, vücutta alkolü parçalama hızı aynı olmadığından, birer bardak aynı alkollü içeceği içen iki kişide kandaki alkol miktarı eşit olmaz. Bu yüzden yasal sınırın altında olmak anlam ifade eder.

Alıntıları Göster
    Yani diyorsun ki ben yarım bardak bira içip yasal sınır olan 1.00 ın altında olsam ama kafam kıyak olsa, bu sorun teşkil etmez.
    Yani kafam kıyak olsa bile "yasal sınır altındaymışım arkadaş" diyerek araç kullanabilirim.
    Doğru mu anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 2 Eylül 2018; 13:26:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Yani diyorsun ki ben yarım bardak bira içip yasal sınır olan 1.00 ın altında olsam ama kafam kıyak olsa, bu sorun teşkil etmez.
    Yani kafam kıyak olsa bile "yasal sınır altındaymışım arkadaş" diyerek araç kullanabilirim.
    Doğru mu anladım?

Alıntıları Göster
    Yanlış anlamışsın.

Kafan kıyak oluyorsa, yasal sınırı geçmişsin demektir.
    Çünkü gelip bana çarpıyor, devlete değil
    Sana ne oluyor? Avukatı mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

Yanlış anlamışsın.

Kafan kıyak oluyorsa, yasal sınırı geçmişsin demektir.

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim kadarıyla cihaz nefesteki alkol miktarını ölçüyor.
    alkolün insanda oluşturduğu etkiyi ölçmüyor.
    Yani ben yarım bardak bira içersem yasal sınır olan 1.0 ın altında çıkar.
    Ama beynimde yapacağı etki çok farklıdır, görüşüm değişir, tepkilerim değişir ama nefesimdeki alkol miktarı hala yasal sınırın altındadır.

Dolayısıyla "ben yasal sınırın altında içiyorum" bahanesi asla kabul edilir değildir.
    Bunu bugün kabul edenlerin yarın başına bir iş gelir de sevdiği biri yasal sınır altında alkol almış biri tarafından öldürülürse görmek isterim tepkisini.

içene lafımız yok.
    bu zıkkımı için, ama kendiniz için. ne çevreye rahatsızlık verin ne de trafiğe çıkın.
    içmenize kimse karışmıyor ama etkilerine herkesin karışmaya hakkı var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.