Şimdi Ara

PATRONUN ODASİNDA GÜLME KRİZİNE GİRDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel bir sirkettee çalışıyorum. Yaptığimiz iş gercektende çok ciddiyet disiplin ve sorumluluk isteyen bir iş. Elektronik cihazlarin insan sağlığı icin zararli olup olmadığını ölçen elektromanyetik deneyler yapıyorum. frekanslar sinyaller kHz ler falan havada uçurşuyor yani öyle anlatayım.

Her neyse bu sirkette 2 tane farkli işler yapan laboratuvar var ve ben birtanesinin müdürüyüm. Diğer lab daki müdürle beni odasına çağırdı patron özel birşeyler konusacakmis. Neyse girdik odaya işte sirketin gidişatiyla ilgili şeylerden bahsediyor yapacagimiz projelerden falan bahsediyor baya resmi ve kasıntı bi ortam. Benimde küçüklügumden beri hep böyle ciddi sessiz ortamlarda sebepsizce gulesim gelir. En ufak şeyde gulerim yani . Neyse iste bu adam anlatirken ayak bileği kasinmaya başladı minicik boyu var şişman bisey kel bıyıklı , abi adam krize girdi bacagini kaşiyip duruyo egilio kaşiyo kaşirkende konuşmaya devam ediyor adam kaşiya kaşiya masanin altina girdi adam yok oldu masanin altinda bacagini kaşiyo sesi gelio alttan bide masanin altina girince sesi yankıli yankili gelio bide Allahım öldum gebericem artik zor dayaniyorum , bu diğer mudurle goz göze bi geldik anaaaaaaa benn bi koptum yerlere yattım durduramiom kendimi adam ben birden gülünce tirsti masanin altından aniden cikmaya calisirken kafayi masaya carpti sandalye kaydi düştü Allahım varya suan anlatirken bile gülüyorum görmeniz lazimdi durduramadim kendimi iyice koptum krize girdim ben gülünce onlarda gülmeye başladı güle güle ölduk ne ciddiyet kaldı ne bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 5 Ekim 2016; 19:11:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gülen varsa egmye bildircem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  PATRONUN ODASİNDA GÜLME KRİZİNE GİRDİM
  • ben güldüm

• berberde çırakken tarağı televizyonun arkasına mı ne kaçırmıştım tam hatırlamuyorum, ustamda şişman bir şey telvizyonu felan çekecekken bi gülme tuttu karnım ağrıyana kadar güldüm, o kadar güldüm ki ustanın ne dediğini anlayamaz hele geldim.
    onu hatırlattın
  • komik
  • Okumayın yankıli ses
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çocuk parkina geldim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okurken güldüm

• okurken hgülmekten altıma işedim normal mi acil
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    normal değil altına sıçman gerekiyordu
  • 3 gün sonra şirketten herkes yapacak sana
  • Olayın sıcağında patron sana gülmüştür ama şimdi sana kuruluyordur dikkat et bundan sonra

Ayrıca iş hayatınızda başarılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.