Şimdi Ara

Halice girmeden taralı alana girdim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba resimlerde gördüğünüz gibi ben birkaç kere bu aralıkta ki taralı alandan şerit değiştirdim.Resimdede görüldüğü gibi araçlar bu aralıkta şerit değiştiriyor.Burada bı ihlal varmı varsa herhangi bi taralı alan eds gibi bı tabela yok.Cezasi varsa ne kadar gelir tahmini?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Taralı Alandan Önce Halıya Girmek: Taralı Alan İhlali Cezasına Girme

Bir web sitesi sahibi olarak, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için taralı alanlar kullanabilirsin. Ancak, bu alanlar belirli kurallara tabidir ve kurallara uyulmaması taralı alan ihlali cezasına yol açabilir.

Taralı Alan İhlali Cezası Nedir?

Taralı alan ihlali cezası, özellikle ofset taralı alan ile ilgili kuralları ihlal eden web sitelerine uygulanır. Ofset, taralı alanın sayfanın üst kısmından uzaklığını belirtir. Google, bu mesafeyi içerikle doldurmayı ve taralı alanın sayfanın üst kısmından belirli bir mesafede olmasını gerektirir.

Taralı Alan İhlali Cezasına Girmekten Kaçınma

Taralı alan ihlali cezasına girmekten kaçınmak için aşağıdaki adımları uygulamalısın:

• Taralı alanın sayfanın üst kısmından en az 120 piksel uzakta olduğundan emin ol.
    • Taralı alanı, kullanıcılar için değerli içerikle doldur.
    • Taralı alanda reklamlar veya başka tür ticari içerikler görüntüleme.
    • Taralı alanın altında bulunan içerik kolayca okunabilir ve erişilebilir olmalıdır.

Taralı Alan İhlali Cezasını Giderme

Taralı alan ihlali cezası alırsan, cezayı gidermek için aşağıdaki adımları takip etmelisin:

• İhlali oluşturan alanları belirle ve düzelt.
    • Google'a düzeltmeleri bildir.

Önemli Bilgiler:

• Taralı alan ihlali cezaları web sitesinin arama motoru sonuç sayfalarındaki (SERP) görünürlüğünü önemli ölçüde etkileyebilir.
    • Google, taralı alan kurallarını düzenli olarak günceller. Bu nedenle, güncel kalmak ve cezalardan kaçınmak için kuralları takip etmen önemlidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Burada surekli arabalar serit degistiriyor, size ceza gelecegini sanmiyorum fakat sanki EDS gibi bir sey hatirliyorum ben.

• Offset taralı alan ihlali tabelası vardı orda yanlış hatırlamıyosam. Beklemekten başka çare yok 1 seneye gelir zaten
  • bunun aynısı şirinevler, bahçelievler kısmın da var. eğer orada eds işareti var ise geçmiş olsun. Abime bir ara sürekli geliyordu ödeye ödeye öğrendi orayı :) herhalde 300 küsür ceza bir kaç aya gelir

• Huddleston kullanıcısına yanıt

Yukarida kamera var ama mesela Bahçelievler'de taralı alan eds tabelasi var ben burda göremedim.O yüzden kafamı kurcaladi.Dediginiz gibi bütün arabalar şerit değiştiriyor.Bende bı 4 5 kere geçtim buradan bugün arkadaş söyledi geçme diye ama iş işten geçti😀

• e-devlet'ten girip bakın, ceza yemişseniz sisteme düşmüştür.
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Şirket arabasi olduğu için bakamıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

bunun aynısı şirinevler, bahçelievler kısmın da var. eğer orada eds işareti var ise geçmiş olsun. Abime bir ara sürekli geliyordu ödeye ödeye öğrendi orayı :) herhalde 300 küsür ceza bir kaç aya gelir

Neresinde reis anlat girmeyelim
  • Gelmiyor için rahat olsun.

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

bahçelievler şirinevler güzergahına giderken fizik tedavi hastanesinin e-5 e bakan kısmında ki işaretler. hatta e-5 den bahçelievlere dönüş var. İşaretler orada

• quote:

bahçelievler şirinevler güzergahına giderken fizik tedavi hastanesinin e-5 e bakan kısmında ki işaretler. hatta e-5 den bahçelievlere dönüş var. İşaretler orada

kamyonun üzerinde görünen levhanın üzerinde mi ?

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

Aynen burası birader :) sakın ola çizgiler kalınlaşmaya başladığı yerden geçme.

• quote:

Aynen burası birader :) sakın ola çizgiler kalınlaşmaya başladığı yerden geçme.

tamamdır Halice girmeden taralı alana girdim? bizimkilere de söyleyim geçmesinler.

• 47/1-C

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt

Siz gectinizmi daha önce burda herhangi bir uyarı tabelası da yok çünkü teşekkür ederim...

• 57/1-d maddesinden ceza yersiniz, taralı alanı görecek şekilde geride ve ileride kamera var.

“Işıklı trafik işaretleri izin verse bile trafik akışını engelleyecek bir durum olduğu hallerde kavşağa girmek” olarak tanımlanan 57/1-d maddesi kapsamında değerlendirilen ofset taralı alan ihlal cezası 2021 yılında 108 TL idari para cezası olarak değerlendirilmektedir.

• degobar kullanıcısına yanıt

47/1-C

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

47/1-C

alıntı yaptığım yer hatalı bildirim yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: frmdost

Siz gectinizmi daha önce burda herhangi bir uyarı tabelası da yok çünkü teşekkür ederim...

Ben asla geçmem, daima kurallara uyarım ama arabamı kardeşim kullanırken geçmişti. Napıyosun lan sığır deyince, kendi aracıyla işe gidip gelirken her gün geçtiğini söyledi. İki araca da gelen ceza olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 18 Şubat 2021; 13:32:9 >
  • quote:

bunun aynısı şirinevler, bahçelievler kısmın da var. eğer orada eds işareti var ise geçmiş olsun. Abime bir ara sürekli geliyordu ödeye ödeye öğrendi orayı :) herhalde 300 küsür ceza bir kaç aya gelir

300 mü, çok iyimsersiinz. ben taralı alana değdim diye 1000 lira ceza geldi, şu anda 1300 sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.