İyi günler, Mersin’e daha önce gittim ama kız kalesi olsun yapraklı koy olsun çok karışık haldeydi. Mersin sahilleri Ege ve akdeniz sahillerinden farklı bir yapıda gibi geldi. Ailemle tekrar bir ziyarette bulunmak istiyorum. Dalgası az olan, sakin temiz denize sahip bildiğiniz yerler varsa güncel olarak, fikirlerinizi almak isterim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mersin’de denize girilecek koy
-
-
mersin de öyle ege akdeniz gibi sahiller var mı arkadaşlar ben de merak ettim.
-
Tisana iyi diyorlar fakat hiç gitmedim hayret en son gittiğimde yapraklı koy çok iyiydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gerçekten güzel , tisana daki vilları yıktılar mı acaba bilgin var mı
-
Hiçbir bilgim yok valla sadece giden birinden duydum suyu soğuk diyorlar nasip olursa bende gitmeyi düşünüyorum bir ara
narlıkuyuya git, teşekkür edersin
-
En son geçen yaz yapraklı koya gittiğimde %80 i erkek olan kalabalık gruplar o güzelim doğa harikasının içinde bira içerek yüzüyorlardı, ailem yanımda oldugu için arkama bakmadan çıkmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam yazdım listeye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araban ortalamanın üstü değilse sakın tisana gitme. Virajlı dağ çıkmak her arabanın ve şoförün harcı değil.
Sana tavsiyem erdemliden sonra batıya doğru gidince zaten her sahil güzel. Ayaş, susan oğlu, narlı kuyu v.s...
Tisan evet cennet bir ada lakin sağlam şoför ve araç ister. Gerçi ben fiat palio 1.3 multijet ve araba tıka basa dolu gittim geldim ama korkuyor insan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 28 Ağustos 2024; 16:44:27 > -
Zaten hemen hemen mersinin her sahilinde bu tür sorunlar var geçen biz gittik kumkuyu ya yanımızdaki şezlongta oturanların kafası güzeldi kuma falan kafa atıyorlardı eskiden bu kadar yoktu ama bu yıl nedense farklı bir şekilde artmış
Bence ayaşta eskisi kadar güzel değil
Araba çıkar çıkmasına da hocam dediğiniz gibiyse heyecan aramaya da gerek yok belliki sizi de etkilemiş.
Hocam alkol içene de içmeyene de diyecek lafımız yokta insanları rahatsız edecek tayfadan her yerde var , yandakini düşünen yok.İnsanları ayrıştırmak ırkçılık yapmak istemiyorum lakin arap ve suriyeli sayısında ciddi artış var oralarda. İnsan hanımıyla çocuğuyla gitmeye çekiniyor.
Gidersem aydıncık ve Anamur taraflarını tecrübe edeceğim, vazgeçersekte yorumlarınızı not ettim elbet gider görürüm sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- babam mide kanseri sorularınızın yanıtları
- melike akrostiş
- üniversite yoklama sistemi
- referans değeri ne demek
- örnek aldığınız kişiler kimlerdir bu kişilerin hangi özelliklerini örnek alırsınız
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X