Şimdi Ara

Ankara Gucci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
23.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba guccinin çok güzel ayakkabıları var.Ankara nereden alabilirim guccinin mağazası varmı?İstanbul istinye parkta var ama

Ankara Gucci?

Ankara Gucci?

Ankara Gucci?

Ankara Gucci?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 15 Mart 2008; 21:50:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Gucci Mağazaları

Gucci'nin Ankara'da birkaç mağazası bulunmaktadır:

• Gucci Kızılay: Konak Sokak No: 39, Kızılay
    • Gucci ANKAmall: Çayyolu Mahallesi, 2052. Cadde No: 10, Keçiören
    • Gucci Armada: Bilkent Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı No: 128, Çankaya

Gucci Ankara mağazalarında en yeni koleksiyonlardan klasik parçalara kadar çok çeşitli ürünler bulabilirsin. Ayrıca, özel etkinlikler ve promosyonlar hakkında bilgi alabilirsin.

Ankara'da Gucci mağazasını ziyaret etmeyi planlıyorsan, Gucci mağazaları nerede diye arama yaparak konumlarını öğrenebilirsin. Ayrıca, Ankara Gucci şubeleri hakkında daha fazla bilgi için Gucci'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.

Önemli Not: Fiyatlar ve ürün bulunabilirliği mağazadan mağazaya değişebilir. Güncel bilgiler için lütfen ilgili mağazayla iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gösterdiğin model 390 Euro'dur.

Gittigidiyordan çakmasını 90 YTL ye alabilirsin : )

Dip Not: Orjinalini istiyorum diyorsan irtibata geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 15 Mart 2008; 22:04:29 >
  • Bende başlığı ilk gördüğümde "AnkaraGücü" ile dalga geçmek amacıyla mı açıldı diye düşündüm bi baktım ayakkabılar.
  • valla beymen bi ara satıyodu sanki gucci, prada falan pradadan eminim ama gucciden değilim bir bak istersen
  • Güzel ayakkabılar ama bence o para ona verilmez.
  • ben guccı cok guzel hem spor hem kundura tarzı dedıgımız bır ayakkabıyı orjınal kendısı çinden 35 dolara aldım guccı fısıde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Gösterdiğin model 390 Euro'dur.

Gittigidiyordan çakmasını 90 YTL ye alabilirsin : )

Dip Not: Orjinalini istiyorum diyorsan irtibata geç.

gg de gördüm bende herhalde çakmadır dedim ankarada 200 250 ytl bulursam alırım dedim ama 390 euro gerçekten fazla ama bir bakalım extra birşey çıkarsa belki alabilirim
  • Ank. Karum AVM de rahatlıkla orjinalini veya imitasyonlarını bulabilirsin.
  • vala pek begenemedim fiyatida yuksekmis hem guess daha uygun ve daha guzel benim zevkim tabi
  • Orjinal Gucci ayakkabıları Italya'da gözümle gördüm en ucuzu TR parası ile 380 YTL'ye denk geliyordu o günün kurundan.. Gittigidiyor'dakilerin hepsi sahte (bu resimdekide sahte) ama yapıcak birşey yok..

Ben aldım bir tane geldiğinde güzel gözüküyor ama giydikten sonra 4-5 kere sahte olduğu ortaya çıkıyor..

Tabanı çıkıyor, kumaşı yırtılıyor vs.

Bunların hepsi çin'de max 10-15 dolara üretiliyor diye tahmin ediyorum.

Ben cüzdan aldım mesela gittigidiyordan gucci (gerçeği ablamda var cüzdan unisex) yanyana koyunca aynı.. ama kutunda ufacık bi yer buldum çinde yazıyordu..

Kısaca hepsi çin bunların.. Ozdamar kardeşim nasıl temin ediyor bilemem..
  • prada lar ne kadar beymen de?

prada daha güzel bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

Orjinal Gucci ayakkabıları Italya'da gözümle gördüm en ucuzu TR parası ile 380 YTL'ye denk geliyordu o günün kurundan.. Gittigidiyor'dakilerin hepsi sahte (bu resimdekide sahte) ama yapıcak birşey yok..

Ben aldım bir tane geldiğinde güzel gözüküyor ama giydikten sonra 4-5 kere sahte olduğu ortaya çıkıyor..

Tabanı çıkıyor, kumaşı yırtılıyor vs.

Bunların hepsi çin'de max 10-15 dolara üretiliyor diye tahmin ediyorum.

Ben cüzdan aldım mesela gittigidiyordan gucci (gerçeği ablamda var cüzdan unisex) yanyana koyunca aynı.. ama kutunda ufacık bi yer buldum çinde yazıyordu..

Kısaca hepsi çin bunların.. Ozdamar kardeşim nasıl temin ediyor bilemem..

Temin etmek değil sadece arkadaş için istinyeparka gidip alacaktım .

• Gucci yazısı çok ufak kalmış!!!
    Bence daha büyük olmalıydı.

Geceleyin 100 metre geriden gelenler markayı tam göremeyebilirler.

Guccio Gucci'nin kemikleri sızlıyordur yattığı yerde!!!
  • Peki arkadaşlar bu modelin orjinali nerden bulabilirim ? birde fiyatı nekadardı GG de 200ytl ye var adam orjinal diyor ama sanmıyorum orjinal olduğunu

Ankara Gucci?
  • yokmu bir bilen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.