Şimdi Ara

(Ankara - Bahçelievler) KIRMIZI GÜL KAMPANYASI (11 AD. 250 TL / 25 AD 500 TL))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
41
Favori
25.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, artık Lia Flowers ile DH Sıcak Fırsatlar arasındaki etkileşim hakkında herhangi bir şey söylemek istemiyorum. Biz hizmet vermekten, siz de hizmet almaktan mutlu olduğunuz sürece olabildiğince en uygun fiyata çiçeklerinizi hazırlayacağız.

KIRMIZI GÜL KAMPANYASI!

02.05.24 tarihli güncel fiyatlar (stok tükenene kadar bu fiyatlar geçerlidir, sonrasında güncellenecek);

11 adet kırmızı gül 250 TL

15 adet kırmızı gül 330 TL

25 adet kırmızı gül 500 TL

*SADECE GEL-AL'DA GEÇERLİDİR.

Fiyatlar gel-al fiyatıdır. Teslimat istenirse 150 TL teslimat ücreti talep ediyoruz (Ankara merkez ilçeler için). Uzak bölgeler için pm atabilirsiniz.

İTHAL GÜL ADET 100 TL.

Kırmızı gül içinde farklı garnitürler kullanıyoruz ve hepsi her zaman olmayabiliyor. Elimizde olan ve görsel olarak en uygun olanları bir araya getirip sizlere hizmet veriyoruz. Özel isteklerinizi önceden belirtirseniz çiçek hazırlama noktasında sorun yaşamayız.

Garnitürler: Yeşil yapraklar ruskus, kırmızı topçuklar hiperyum, beyaz küçük çiçekler cipso filya, yeşil yuvarlak uzun yapraklar okaliptus, mor çiçekler limonyum, buket etrafında palmiye gibi açan yapraklar limon otu.

Diğer istekleriniz için pm.

Adres: Bahçelievler, Mareşal Fevzi Çakmak cd. No 64/B Çankaya/ANKARA

Tel: 507 467 71 97

https://www.google.com.tr/maps/place/Lia+Flowers+(%C3%87i%C3%A7ek%C3%A7i)/@39.9278014,32.831038,19.75z/data=!4m5!3m4!1s0x14d34f60e205b777:0x935eec15db48c283!8m2!3d39.9277733!4d32.8312006?hl=tr&shorturl=1

Hiperyum, ruskus ve gül.

hiperyum, ruskus, limon otu ve gül.

Limonyum, ruskus ve gül.

Ruskus, Limon otu ve gül.

Okaliptus, cipso, ruskus ve gül.

Ekin başağı, ruskus, cipso ve gül.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 2 Mayıs 2024; 9:19:18 >

• Bende 2-3 yıldır burayı tercih ediyordum ancak kendi düğüm günümde en mutlu olduğum günde tartışma yaşadık. Sahibinin ne oldugunu da görmüş oldum.

dışaradan çok daha pahalı olmasına rağmen burayı tercih ettim hata etmişiz.

Gelin alma için gecici tülden kapılara tül yapıldı ve süslemede bu tüller tekrar kullanılcaktı. daha sonra araç tam süsleme için kendilerine geldi. Kapıya asılan tüllerin yıprandığını yeni tül takılacagını 300 lira gibi fiyat istedi. Sağdıcımda şakaya vurarak altı üstü bi tül ücretsiz değiştirseniz ne olur diyince ordaki eleman bi sinirlere bindi. konuşurken kekelemeye filan başladı ailecek bi garip oldular. Ben ortamı ne kadar yumuşatmaya çalışsam da size yapmıypruz süsleme filan diyerek kovdular. Bir yan dükkana aracı çektik 1/3 fiyatına aracı sıfırdan süsledik. Ve durunu anlattıgımızda adam resmen güldü. rulosu temmuz ayında 140 lira olan tüle mi tartıştınız dedi. esnaflıkları çok zayıf kendilerini geliştirmeleri lazım.

Ek: kapı koluna takılan 4 tül, 1 kaput tülü ve ismimizin basılı oldugu kagıt parcasına da 6 ay önce 700 lira gibi ücret talep etmişlerdi nalet olsun diyip ödeyip çıkmıştım. 650 liraya yan dükkanda sıfırdan tüm araç süslemesini yaptırmıştık..(çiçekler vs dahil)

Konuyla ilgili yorum yazamadım yoğun dönemde eksik bir şey kalmasın istediğim için detaylı yazacak zaman aradım açıkçası.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki DH'den ve tüm platformlardan özetle tüm müşterilerimize fiyat konusunda hiçbir zaman sürpriz yaşatmak istemiyoruz.

Hazırlanacak ürün ya da verilecek hizmet detaylandırılır, ücret ya da fiyat bilgisi paylaşılır, gereken detaylı bilgiler alınır ve verilir. Özetle iş yapış sistemimiz bu şekilde ilerliyor.

Bu bağlamda Metin Bey ve nişanlısı hanımefendi ile gelin buketi ve gelin arabası süsleme hizmet ile ilgili detaylı görüşme gerçekleştirdik. Metin Bey gelin buketinin çok ucuz olduğunu ancak araba ile ilgili soru işareti olduğunu söyledi (fiyat konusunda). Öte yandan standart araba süslemesinin yanında Bolu'dan gelin alma için aynı süslemenin kullanılıp kullanılamayacağını konuştuk (uzun süreli bir görüşmeydi, her olasılığı değerlendirdik). Sonuç olarak Metin Bey ekstra masraf çıkmaması adına araba süslemesinde kullanılacak tülleri önden istedi. Kullanıp geri getireceklerini belirtti. Biz de açıkça bu şekilde tüllerin bozulacağını, 2. kez bağlandığında buruşuk görüneceğini kendisine söyledik. Eğer tüller yenilenirse bu kısım için 300 TL ödeme yapmaları gerektiğini de belirttik, karşılıklı anlaşma yapıldı.

Düğünden önceki günlerde anlaşıldığı gibi buket teslim edildi, tüller (ve beraberindeki ürünler) hazırlanıp teslim edildi.

Düğün günü süsleme için biz tüm hazırlıklarımızı yapmıştık standart olarak. Daha önce söylediğimiz gibi tüllerin buruştuğunu gördük ve Metin Bey'e bu hususu söyledik. Takabiliriz ancak buruşuk olduğu için güzel görünmeyecek siz nasıl tercih ederseniz şeklinde. O esnada konuşma nahoş bir yere vardı, ortam gerildi.

Biz çok pahalı yapıyormuşuz süslemeyi, tülleri de bedava değiştirmeliymişiz. Her yerde 500 liraymış süsleme biz pahalıymışız vs.

DH ailesi az çok bilir, bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Evet öte yandan kekemeyim ben :) Allah'a şükür normal zamanda bayağı tölere edebiliyorum bu durumu, öğretmenlik yapacak kadar ancak gerildiğimde kekelemem artıyor. Bu durum size nasıl yansıdı Metin Bey bilemiyorum ancak hastalık bu kusura bakmayın kekelemeden konuşamadığım için :)

Pahalı kısmına da açıklık getirelim. Geçen sene için 1250'TL'den başlayıp 2000 liraya kadar yükseldik araba süsleme ücretinde (beyaz güllü modeli). Maliyetler arttıkça mecburen yükseldi.

Yapılacak olan araba süslemesinde güllerin açmışlığına göre 30-50 adet ön çiçekte gül kullanılıyor. Ayna, bagaj ve kapı kolları da dahil edildiğinde 15-20 adet de oradan geliyor. Minimum 50 adet beyaz gül kullanılan, arka camdaki papatyaların ithal kasımpatı kullanıldığı süslemeyi eğer 500 liraya yapan varsa ben bundan sonra toptancılardan değil o çiçekçiden malzeme temin etmek istiyorum :)

Süsleme örneklerini aşağıya bırakıyorum.

Şu ana kadar tek reddettiğimiz iş Metin Bey'in araba süslemesi oldu, bir de kaza yaptı eşim Nurettin hocam sağ olsun, siparişini ertesi gün teslim etmiştik. Bunların haricinde neden iş reddedelim? Sebebi şu şekilde;

Ortam gerildi ve "anlayış, alışveriş ortamı" vs. yerine "gerginlik" ortaya çıktı. Biz birkaç bin liralık iş yapıyoruz ancak süslediğimiz arabalar milyon, bazen milyonlar değerinde. Allah göstermesin, hep dikkat ediyoruz ancak elimizden bir makas arabanın kaputuna düşse değerli dostlar bu ortamda nasıl anlayış ile çözüme ulaşabiliriz? Sonuç olarak gerginliği biz yaratmadık, anlaşılmış bir konu hakkında Metin Bey'ler tarafından ücret ödememe isteği ile ortam gerildi. Bize araba süsleyecek bir ortam bırakılmadı. @Robwatts hocamın eşi de bizi başka çiçekçi sanarak çıkışmıştı :) Orada da açıkladım, biz işimizi severek yapıyoruz, eğer birkaç bin lira eksik kazanacaksak da önemli değil, bu tarz gerginlikler sonucu mutlu olmayacağımız işleri yapmak zorunda görmüyoruz.

DH ailesinden çok değerli dostlar edindik, onlarca hocamızın mutlu günlerine ortak olduk, sevdiklerini sevindirdik. Sonuç olarak "biz mutlu hizmet etmekten" mutluyuz. Sağlıcakla...

• Hocam bir ziyaretinize gelme fırsatım olmadı. Kurutmak için çiçek almaya geleceğim bir gün.

• Bekleriz hocam, kışa doğru geçtikçe fiyatlar daha da artacaktır bilginiz olsun :)

• Hocam biz bir okuluz. Ata’mızın huzuruna çıkacağız. Mozoleye çelenk bırakacağız. En uygun kırmızı çiçek kullanarak ne kadara mal etmiş oluruz? Sizden de fiyat almak isteriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bailey B kullanıcısına yanıt

Merhaba, pm attım hocam.

• Bir hocamızın 40 gülü 🌼☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir hocamızın 20li buketi 🌼☺️

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bailey B kullanıcısına yanıt

biz de bir aileyiz hocam(Ankara - Bahçelievler) KIRMIZI GÜL KAMPANYASI (11 AD. 250 TL / 25 AD 500 TL)) 

• bir hocamıza orkide verdik :)

• bir hocamızın 41 gülü.

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt

Bunun fiyatı nedir?

• 1 Ocak 2011 kullanıcısına yanıt

Hangisi olduğunu görüntüleyemedim hocam. Orkide 350 TL, 41 gül 290 TL. ☺️🌼

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt

20'li buket

• 1 Ocak 2011 kullanıcısına yanıt

140 TL hocam

• Hocam kaça kadar açıksınız? İş çıkışı uğrayacağım

• Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt

20.30'a kadar açığız hocam ☺️🌼

• Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt

Hocamın buketleri 🌼☺️🌺

• Bir hocamızın vazoda buketi.

• Bir hocamızın buketi 🌼☺️

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.