Bugün öğlen eşim ve kızım için Lia Flowers’dan gül buketleri aldım ve çok memnun kaldım. Güler yüzünüz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere, hayırlı işler dilerim. |
(Ankara - Bahçelievler) KIRMIZI GÜL KAMPANYASI (11 AD. 250 TL / 25 AD 500 TL)) (5. sayfa)
-
-
Çok teşekkürler hocam, ayağınıza sağlık. 😊🌼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Uygun fiyatlı masaüstü hediye arayan hocalara duyurulur :) Fil saksıda Pilea ya da 2 adet sukulent 80 TL.
Kaktüs istenirse kaktüsün boyutuna göre fiyatı artabilir.
-
-
Bir hocamızın 40'lı buketi.
-
hocamı bulamadım ama ailesi oradaydı hemen çay ikram ettiler buketi mükemmel bir özenle hazırladılar. burada bir aile olduğumuza inanıyorum güzel işler yapan güzel insanlara gitsin paramız. bu arada fiyatları da çok uygun çok bir şey kazandıklarını da düşünmüyorum güllerden. amazonda satılsa anında yer bitirirdi bizim tayfa :)
-
Teşekkür ederiz samimi yorumlarınız için hocam, bir dahakine inşallah 😊
Merhaba,
Güncel fiyat listesi nedir ? acaba.
Birde işletme saat kaça kadar açık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ilk mesaj güncel hocam, 20.30'a kadar açığız 😊🌼
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 27 Ekim 2022; 12:22:48 >
Hocam merhaba,
Konu ile biraz alakasız olacak ama bir şey sormak istiyorum, sizin çevreniz vardır illaki. Ankara'da pampas, yapay çiçek alabileceğimiz yönlendirebileceğiniz bir yer var mıdır?
-
Merhaba, söylediğiniz ürünler bizde mevcut hocam 😊
-
Eymir gölünde topladım bedava
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Gayet güzel ve şık buket hazırlamışlar burdan mesajla sipariş vermiştim tekrardan kendilerine teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X