Biz teşekkür ederiz hocam 😊🌼 ayağınıza sağlık, görüşmek üzere 🖐️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Ankara - Bahçelievler) KIRMIZI GÜL KAMPANYASI (11 AD. 250 TL / 25 AD 500 TL)) (6. sayfa)
-
-
hocam selamlar buketler haricinde saksı olarak alabileceğimiz ürünler hakkında da bilgi verebilir misiniz ? Teşekkürler.
-
Günaydın hocam mağazada olan bitkileri yazıyorum.
Yuka (tekli, ikili, üçlü), Massengena (ikili), Dracaena Marginata (ikili), Pothos, Zeytin, Mini Zeytin, Zamia, Alocasia Zebrina, Monstera, MONSTERA OBLİQUA, arokarya çamı, kalp kalbe karşı çiçeği, para çiçeği, pilea, şans bambusu, starliçe, difenbahya, difenbahya tropikal, paşa kılıcı, spatifilyum (barış çiçeği), Atatürk çiçeği, benjamin, pataya, Antoryum, Kurdele çiçeği, Kauçuk, Tespih çiçeği, chamadora, begonya, sıklamen, aşk merdiveni, bonsai, guzmanya, mum çiçeği, telgraf çiçeği, orkideler (mini, midi, büyük) sukulent ve kaktüsler.
Dilediğiniz ürünün fotoğrafını iletebiliriz. Mevsimi olduğu sürece burada olmayan bir bitki arzu ederseniz teminini sağlayabiliriz.
-
-
-
-
-
-
Bahçeliye yeni taşınan biri olarak başlık oldukça ilgimi çekti. Eşime ve kıymetli öğretmenlerimize sizden alırım artık. Kendim de çok yıllık bitkilere-bonsailere merak salmaya başladım, malum oyalanacak şeyler bulmak lazım Ankarada.
-
Hayırlı olsun hocam bekleriz mutlaka, zamanınız olursa çaya kahveye de bekleriz ☺️🌼
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 2 Kasım 2022; 13:14:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sehirdisina ulaştırma ihtimaliniz var mı kargoyla falan. Uzak bolgelere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KabileReisi -- 3 Kasım 2022; 10:36:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam ☺️
wallahi çok iyi gözüküyor
-
Bekleriz hocam 🌼☺️
-
-
Ellerinize saglik cok guzeller maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankarada olsam direk alacağım , geçen de gördüm ağaç olarak çok güzel çiçekleri var.
-
Çok teşekkürler, Ankara'daysanız bekleriz hocam 🌸☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X